Наши партнеры

MenuReal Madrid får ikke nogen erstatning for Ronaldo alligevel

Spansk fodbold

Real Madrid kommer ikke til at låne Ronaldos landsmand, den nuværende AC Milan spiller Ricardo Oliveira, da en FIFA-regel strider imod denne aftale.

Real Madrids forhandlinger med den brasilianske angriber, Ricardo Oliveira, er nu blevet afsluttet, da det ikke er muligt for ”kongeklubben” at hente den 25-årige. FIFA har nemlig en regel der lyder på at en spiller ikke må spille for 3 klubber i en sæson.

Oliveira spillede sidste sæson i Real Betis, men blev lånt ud til Sao Paulo i 3 måneder. Han blev hentet af Milan den 31. August.

”Oliveira har spillet for Sao Paulo og AC Milan, og Real Madrid ville så blive det 3. hold, og det er desværre ikke lovligt, og der ikke tid til at få dispensation,” fortæller Galliani til Radio Marca.

Samme sag har Liverpool kæmpet med i hele januar måned, men i dag (onsdag red.) lykkedes det endelig ”The Reds” at hente den argentinske midtbanespiller, Javier Mascherano, selvom Liverpool bliver det 3. hold efter Corinthians og West Ham.

Heldigvis for AC Milan, har de fået afgjort transferen af Real Madrids uønskede angriber, Ronaldo, så det kommer ikke til at få betydning for italienerne, udover at de står med en ekstra angriber.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu