Наши партнеры

MenuRamos udskrevet fra hospitalet

Spansk fodbold

Sevillas træner, Juande Ramos, er i dag blevet udskrevet fra hospitalet, hvor han var under observation natten over.

I gårsdagens Sevilla-derby, mellem Real Betis og Sevilla, i Copa Del Rey, blev afbrudt af uroligheder, midt i 2. halvleg, efter Kanoute bragte Sevilla foran.

Juanden Ramos blev ramt i hovedet af en fuld 2 liter flaske, og blev båret bevidstløs ud fra banen. Det fik hans spillere til at forlade banen, og dermed måtte kampen blive afbrudt.

Den 52-årige Juande Ramos, blev kørt på hospitalet, hvor han genvandt bevidstheden. Lægerne ville dog beholde ham natten over, for at se, hvor medtaget han var blevet.

Efter et par tests, kunne doktorerne offentliggøre, at Ramos ikke havde nogle neurologiske (synsforstyrrelse, høretab, svimmelhed etc.) problemer, og han var tilstede under Sevillas trænings pas, efter udskrivelsen.

Ramos indrømmede at han ikke rigtig kunne huske noget fra episoden, men at han ikke bærer nag, til hverken Betis, eller klubbens fans.

”Det er noget der kan ske, når en kamp bliver pisket op,” fastslog han. ”Betis’ fans, er ikke repræsenterede af den ene lede person, der kastede flasken.”

Betis har i mellemtiden startet en eftersøgning angående gårsdagens uheld, og har lovet at de vil udelukke disse ballademagere fra deres stadion, så snart de har identificeret dem.

Kampen blev som bekendt afbrudt efter 1-0 scoringen, og det spanske fodboldforbund, forventes at offentliggøre deres afgørelse, i løbet af fredagen.Kommentér

En kommentar til “Ramos udskrevet fra hospitalet

  1. Mikkel Lasson siger:

    Chokerende! Straffen er kommet frem i dag: 3 kampe uden tilskuere til Betis! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu