Наши партнеры

MenuPSG udelukket grundet krænkende banner

Fransk fodbold

PSG har svære problemer at slås med i Frankrigs bedste liga. Holdet ligger kort før sæsonens afslutning til nedrykning. Der har dog været en enkelt solstråle i den ellers mørke sæson. Holdet vandt Liga-cuppen, men nu er holdet udelukket fra næste års udgave af netop denne turnering.

PSG vandt tidligere på året den franske Liga-cup, da de besejrede Lens i finalen. Under kampen blev der rullet et banner ud, som sendte det klare budskab, at folk fra det nordlige Frankrig var pædofile, indavlede og arbejdsløse.

Banneret får nu konsekvenser i form af en udelukkelse fra næste års Liga-cup. Banneret var særdeles omsust, og hele Frankrig kendte hurtigt til sagen om det nedladende PSG-banner. Det franske fodboldforbund står bag udelukkelsen.

En anden fransk klub, Bastia, oplevede tidligere på året en lignende sag, da et racistisk budskab blev hængt op på en tribune af Bastia-tilhængere. Holdet blev frataget point i ligaen, men Jacques Riolacci, formand for disciplinærudvalget i fodboldforbundet, synes ikke, at det er det samme.

“Dette er ikke det samme som med Bastia. Banneret var chokerende og krænkende, men ikke racistisk. Derfor tager vi ikke point fra PSG,” fortæller han ifølge Aftenposten.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu