Наши партнеры

MenuPavlov vil bruge Celtic som et springbræt

Andet fodbold

Den ambitiøse Tomislav Pavlov, håber på at hans tid i Celtic, vil hjælpe ham med at opfylde hans drøm, nemlig at spille for Barcelona.

Den blot 15-årige bulgarer, skriver kontrakt med de skotske mestre, Celtic, når han rammer 16-års dagen. Selvom han glæder sig meget til sit ophold på Parkhead, har han en drøm, som så mange andre knægte i hans alder, om, at spille for selveste Barcelona.

”Det ville være fantastisk at spille på Parkhead,” fortalte Pavlov til Daily Record. ”Atmosfæren på stadionet er helt uimodståelig, jeg kan ikke beskrive det.”

”Personligt, er mine favorit spillere Dimitar Berbatov og Leo Messi. Jeg kan godt lide argentinernes måde at spille fodbold på, og jeg prøver at bygge min egen spillestil herefter. Messi er helt klart en af de bedste spillere i verden, og jeg kan lære en masse af at se ham spille fodbold.”

”Han er en af de største stjerner i Barcelona, og min drøm er at spille i den klub en dag. Jeg er klar over, at jeg i øjeblikket, er langt fra den standard. Men jeg tror, at hvis jeg arbejder hårdt hver dag, kommer jeg til at spille for det bedste hold i Spanien,” lyder det fra den ambitiøse knægt.

Pavlovs fremtidige hold, står over for en hård opgave, da de i aften møder Sevilla, med danske Christian Poulsen på holdet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu