Наши партнеры

MenuPaul Ince: Stadig ingen sorte managere i topklubber

Engelsk fodbold

Den tidligere engelske anfører Paul Ince har kritiseret fraværet af sorte managere i de store klubber, og giver præsidenterne skylden.

Ince, der blev Englands første sorte anfører, er lige startet sin manager karriere i Macclesfield Town, bundholdet i engelske League Two, og forbereder sig til på lørdag, hvor de skal kæmpe for overlelse i FA cuppen mod giganterne fra Chelsea.

”De fleste præsidenter er omkring 65 eller 75 år, så måske er det en generations ting,” sagde Ince i fredags til de britiske medier.

”Måske vil de sorte managere få bedre chancer hvis udlændinge begynder at overtage klubberne, da de ikke ser det som et problem”

Ince, der missede jobbet som manager for Wolverhampton sidste år, tilføjede:

”Måske er det mig der skal starte kampen, og blive den første sorte brite der styrer et Premiership hold.”

”The Wolves jobbet ville have været idéelt. Fansene ville have mig, spillerne ville have mig, alle ville have mig, men alligevel blev jeg ikke valgt.”

”Macclesfields ejer er fra Irak og alt hvad han ønsker er at klubben holder sig i League Two denne sæson. Jeg føler mig ønsket i denne klub, og det er derfor jeg arbejder til mine boller er ved at falde af, for at sikre at vi bliver oppe.” Ince indikerede at præsidenterne specielt har noget imod sorte englændere, da man har set nogle få sorte udlændinge i Premier League, som den tidligere Chelsea manager Ruud Gullit og ex-Fulham manager Jean Tigana.

”Det er sygt at der stadig er tale om race problemer disse dage,” fortsætter Ince.

”Andre lande er færdige med racismen, men det ser ud til at vi har hovedet begravet i sand. Se f.eks. Tigana og Gullit – de har været manager i Premiership, men de er jo ikke engelske, vel?

Vi er nødt til at lægge dette bag os!”Kommentér

En kommentar til “Paul Ince: Stadig ingen sorte managere i topklubber

  1. Patrick Andersen siger:

    Godt arbejde folkens! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu