Наши партнеры

MenuOverraskelse i den franske liga

Fransk fodbold

Grenoble og Le Mans mødtes her til aften i en kamp, hvor Le Mans klart var favoritter. Men oprykkerne fra Grenoble viste flot spil og arbejdsvilje.

Le Championnats nummer 10 og 14 stødte i dag sammen i en kamp, der havde højt tempo og flot spil.

I de første tyve minutter havde Grenoble spillet. Gode afleveringer blev krydret med flotte driblinger. Derfor kom kampens første chance i det 13. minut, hvor Franck Dja Djedje skød ude fra kanten af feltet, men bolden havnede i Paulo Andrés favn.

Ind i mellem fik Le Mans en chance, og deres største i første halvleg kom et minut efter, hvor Mathieu Coutadeur slog en høj aflevering til Ibrahima Camara, der blev tacklet af Grenobles målmand, Ronan Le Crom, i sidste øjeblik.

En direktør fandt sted i det 23. minut, hvor Franck Dja Djedje igen var på pletten. Dja Djedje afdriblede hele Le Manns’ forsvar, og spillede den til Grenobles delte topscorer, Daniel Moreira, som herefter skød over mål.

Efter en halv time kom kampens første mål. Daniel Moreira modtog et indlæg og headede til bolden, men den ramte stolpen og kom som en ripost til Albert Legrand Baning, der roligt kunne prikke bolden ind. Dette blev 1. halvlegs sidste spændende aktion, og Grenoble kunne gå til pause med en 1-0-føring.

2. halvleg startede, hvor den første slap: Grenoble kontrollerede hele spillet, og efter blot to minutter scorede Grenoble igen, denne gang var det forsvarsspilleren Sandy Paillot, der øgede føringen på et flot hovedstød, og dermed var Grenoble foran 2-0.

Le Mans begyndte langsomt at overtage spillet, og det virkede også. I det 55. minut lykkes det endelig Le Mans at reducere, men Grenoble begyndte at spille defensivt fedtspil, og kampen endte 2-1 til oprykkerne fra Grenoble.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu