Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 8. Runde

Engelsk fodbold

Avram Grant står foran sin første hjemmebanekamp som Chelsea-manager, når The Blues tager i mod Fulham på Stamford Bridge. Arsenal skal forsøge at fortsætte den gode form mod West Ham, mens Martin Laursen og Aston Villa står overfor en af denne sæsons skuffelser, Tottenham. Vi bringer et overblik over samtlige kampe i denne runde.

Manchester CityNewcastle (Spilles lørdag d. 29-9-2007 kl. 13:45)

Kasper Schmeichel kan se frem til endnu en kamp i målet for Manchester City. Hjemmeholdet er lige efter Arsenal og Manchester United på tredjepladsen, og har fået en god start på sæsonen. Det har udeholdet Newcastle bestemt også. En nuværende femteplads er en god præstation, der giver forhåbninger om en god slutplacering selvom det er tidligt på sæsonen. Vi har udsigt til en lige kamp, som skal blive spændende at følge. City vil via hjemmebanen være favoritter.

Sunderland – Blackburn (Spilles lørdag d. 29-9-2007 kl. 16:00)

Oprykkerne fra Sunderland skal forsøge at hente sæsonens tredje sejr, når rækkens nummer ti, Blackburn, kommer på besøg. Det bliver ikke nemt, men det er heller ikke umuligt. I sidste spillerunde tabte Blackburn til Portsmouth, mens hjemmeholdet selv klarede uafgjort på udebane mod Middlesbrough. Udeholdet må påtage sig rollen som favoritter, men Sunderland vil uden tvivl kæmpe hårdt, for at få point.

West Ham – Arsenal (Spilles lørdag d. 29-9-2007 kl. 16:00)

Arsenal har fået en god start på sæsonen, og topper i øjeblikket tabellen. Det unge mandskab har overasket positivt, og har endnu ikke tabt en kamp i denne sæson. Det har modstanderne fra West Ham til gengæld. Det ændrer dog ikke på, at de ligeledes har fået en fornuftig start på denne sæson, hvor de er placeret som nummer syv. Hjemmekampen mod ligaens førerhold bliver en svær udfordring for West Ham, der dog med sikkerhed vil forsøge det bedste de kan. Arsenal er dog favoritter til at sejre.

Derby – Bolton (Spilles lørdag d. 29-9-2007 kl. 16:00)

Både Derby og Bolton ser ud til at gå en svær sæson i måde. I hvert fald hvis vi kigger på de to holds sæsonstart. De er nemlig at finde på de to sidste placeringer, Derby dårligst på 20. pladsen. Det er derfor en meget vigtig kamp for begge hold, der med tre point kan sikre sig en potion selvtillid samt et lille spring i tabellen, hvis de øvrige resultater flasker sig. I sidste spillerunde blev hjemmeholdet sat på plads af Arsenal, der sejrede med hele 5-0. Bolton spillede 0-0 mod Tottenham, der også er at finde i bunden. Det er derfor svært at pege på en favorit i dette opgør, som er åbent.

Portsmouth – Reading (Spilles lørdag d. 29-9-2007 kl. 16:00)

Sidste sæsons store overraskelse Reading har langt fra leveret samme flotte præstation i starten af denne sæson. Holdet er at finde i den kedelige ende af tabellen på den 16. plads, blot to point fra nedrykningsstregen. Portsmouth derimod er placeret som nummer 11, og fik i sidste spillerunde en 1-0-sejr over Blackburn, hvilket uden tvivl har hjulpet på selvtilliden. De er derfor også favoritter til at snuppe sejren på hjemmebane over Reading.

Wigan – Liverpool (Spilles lørdag d. 29-9-2007 kl. 16:00)

Liverpool har ikke tabt en kamp i denne sæsons udgave af Premier League. Holdet har til gengæld spillet tre kampe uafgjort, mens det er blevet til tre sejre. Dette giver dem en nuværende fjerdeplads, hvilket må siges at være en udmærket start. Samtidig har holdet blot lukket to mål ind, mens de oppe i den anden ende af banen har fået bolden i mål 11 gange. Hjemmeholdet Wigan er placeret som nummer 12. I sidste spillerunde tabte de 1-2 til Reading, og trods hjemmebanefordelen, ligger der en svær kamp foran dem. Liverpool er favoritter i denne kamp.

Chelsea – Fulham (Spilles lørdag d. 29-9-2007 kl. 16:00)

Chelseas nye manager, Avram Grant, fik langt fra nogen god start, da han i sidste spillerunde i sin første kamp som Chelsea-manager stod over for Manchester United. London-klubben tabte nemlig 0-2, og fortsatte den knap så gode stime. I kampen mod Fulham er The Blues favoritter. Udeholdet har heller ikke oplevet nogen god sæsonstart, og i sidste spillerunde blev det til 3-3 mod Manchester City. Det ligner en svær kamp for Fulham, men Chelsea har langt fra præsteret optimalt i denne sæson, og har specielt manglet skarphed foran mål. Derfor er Fulham ikke helt uden chancer men er dog undertippede.

Birmingham – Manchester United (Spilles lørdag d. 29-9-2007 kl. 18:15)

Manchester United ser ud til at være tilbage på rette kurs efter en halvskidt start på sæsonen. Holdet har sneget sig op på andenpladsen, efter en vigtig hjemmebanesejr over rivalerne fra Chelsea. I kampen mod oprykkerne fra Birmingham er kravene også klare. Holdet skal sejre. På trods af udebanen er holdet favoritter til at slå Birmingham, der i sidste spillerunde klarede uafgjort mod en anden titelkandidat, Liverpool. Det gav dem placeringen som nummer 14. Sir Alex Ferguson og hans røde djævle har favoritværdigheden i denne kamp.

Everton – Middlesbrough (Spilles søndag d. 30-9-2007 kl. 17:00)

Everton led i sidste spillerunde et 2-0-nederlag til Aston Villa. Holdet, der råder over danske Thomas Gravesen, skal forsøge at rette op på dette, når Middlesbrough kommer på besøg. Udeholdet spillede sidst de var i aktion 2-2 mod oprykkerne fra Sunderland, og må i kampen mod Everton også acceptere, at det er hjemmeholdet, der er favoritter til at vinde.

Tottenham – Aston Villa (Spilles mandag d. 1-10-2007 kl. 21:00)

Tottenham må siges at være en af sæsonens største skuffelser indtil videre. En mildt sagt dårlig start på sæsonen betyder, at de inden denne spillerunde er placeret under nedrykningsstregen på 18. pladsen. Dette er rigtig langt fra europæisk fodbold, hvilket var målsætningen før sæsonen. Holdet skal snart i gang, hvis dette fortsat skal være et realistisk mål. Aston Villa med danske Martin Laursen ligger i den noget sjovere ende af tabellen på en ottendeplads. I sidste spillerunde slog holdet Everton 2-0, og vil derfor møde op til denne kamp med selvtillid. Villa må være små favoritter mod et skuffende Tottenham-hold, der dog ikke skal undervurderes for meget.Kommentér

3 kommentarer til “Optakt: Premier League 8. Runde

 1. DaviDaff siger:

  "Villa må være favoritter"???

  Det har jeg MEGET svært ved at se, Tottenham giver odds 1,80 imens Villa giver 3,60 ifølge Danske Spil.

  Grunden til at Villa er placeret som nummer 8, skal findes i deres 3 hjemmesejre – IKKE udesejre.

  For mig at se, ligner det en klar sejr til Hottspurs, som med deres målsætninger ikke kan tabe flere kampe, hvis drømmen om Europæisk fodbold skal opnås.

  DSP

 2. X-trax siger:

  Jeg må indrømme, at det har jeg også svært ved at se.

  Godt nok har Tottenham haft en dårlig start på sæsonen, men hvis du kigger på spillertruppen er de bedre end Villa, og ja, Villa vinder kun hjemme.

  Tottenham har tilmed ligaens farligste angriber i Dimitar Berbatov – jeg tror på Tottenham-sejr.

 3. Mads Danielsen siger:

  Hvis man ser på hvordan Tottenham har spillet de seneste kampe og hvordan Berbarov har spillet, tror jeg ikke man skal regne med, at de vinder i denne kamp – for så skal de virkelig til at stramme sig an.

  Tottenham er det svageste hold på hjemmebane indtil nu i Premier Legaue.

  Så jeg havde spillet på en smal sejr til Villa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu