Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 7. Runde

Engelsk fodbold

Flere hold har været i aktion i de to europæiske turneringer, Champions League og UEFA Cuppen i midtugen. Nu er samtlige klubber klar til endnu en runde i Premier League, som bl.a. byder på et spændende møde mellem Aston Villa og Everton, mens også topklubberne Manchester United og Chelsea tørner sammen.

Arsenal – Derby (Spilles den 22-9-2007 kl. 16:00)

Den danske angriber Nicklas er igen med i Arsenals trup efter at have siddet udenfor i de sidste par kampe. Det er endnu ikke sikkert om den 19-årige dansker kan se frem til spilletid i kampen mod Derby, men hjemmeholdet er hårdt ramt af skader op til opgøret. Dog ikke i angrebet, så det burde ikke være noget, der forbedrer den unge angribers chancer. Trods alle skaderne er The Gunners favoritter til at vinde. Udeholdet Derby har ikke oplevet nogen god start på Premier League-sæsonen, men i sidste spillerunde slog holdet Newcastle, hvilket uden tvivl har bragt lidt selvtillid ind i truppen. Arsenal slog i midtugen Sevilla i Champions League, og har gode chancer for at fortsætte sejrsrækken i denne kamp.

Liverpool – Birmingham (Spilles den 22-9-2007 kl. 16:00)

Daniel Agger er ikke med for Liverpool, da han er skadet. På trods af dette må oprykkerne fra Birmingham nok alligevel se frem mod et svært opgør, når de kommer på besøg på Anfield. I sidste spillerunde skuffede Liverpool, da de kun formåede at spille uafgjort 0-0 mod Portsmouth. I midtugens Champions League mødte holdet Porto, og også her blev det kun til uafgjort. Birmingham gjorde det lidt bedre sidste gang de var på banen. Her mødte de bundholdet Bolton, som blev slået med 1-0. Liverpool-forsvaret har stået godt i starten af sæsonen, og hvis de kan gøre det samme i kampen mod Birmingham, får oprykkerne det angiveligt svært.

Middlesbrough – Sunderland (Spilles den 22-9-2007 kl. 16:00)

To sejre, en uafgjort og tre nederlag er det indtil videre i denne sæson blevet til for hjemmeholdet Middlesbrough. I sidste runde gæstede de West Ham, men dette møde vil de nok helst gerne glemme. Hele 3-0 tabte de, og det var bestemt ikke noget de var stolte over. Modstanderne, The Black Cats, gjorde det anderledes godt. Reading blev besejret på hjemmebane med 2-0. Denne sejr skal de forsøge at bygge videre på, og chancerne er der mod Middlesbrough.

Reading – Wigan (Spilles den 22-9-2007 kl. 16:00)

Reading har ikke indtil videre formået at bygge videre på den flotte sæson de havde sidste sæson. Tværtimod har der ikke været meget positivt i sæsonstarten for holdet, der inden denne runde er nede på 18. pladsen. Dette er ti placeringer dårligere end deres slutplacering sidste sæson, og derfor heller ikke tilfredsstillende. Wigan er til gengæld startet noget bedre, uden dog at have imponeret synderligt meget. De er indehaver af niendepladsen, efter de sidst spillede uafgjort mod Fulham. Reading tabte til oprykkerne fra Sunderland, og derfor har Wigan favoritværdigheden i denne kamp.

Fulham – Manchester City (Spilles den 22-9-2007 kl. 18:15)

Danske Kasper Schmeichel kan se frem til endnu en kamp i målet for City. Den normale førstekeeper, Andreas Isaksson, er igen blevet skadet. Holdet har fået en ganske fornuftigt start på denne sæson, og er inden 7. spillerunde indehaver af andenpladsen. Nær så godt ser det ikke ud for Fulham, der er at finde lidt længere nede i tabellen på en 16. plads. I sidste spillerunde spillede holdet 1-1 med Wigan, mens City vandt danskeropgøret mod Aston Villa. De vil derfor være favoritter til denne kamp, hvor Schmeichel har chancen for at holde målet rent for femte gang i denne sæson.

Newcastle – West Ham (Spilles den 23-9-2007 kl. 14:30)

Newcastle tabte i sidste spillerunde noget skuffende til oprykkerne fra Derby. Holdet var klart det bedste hold, men udnyttede ikke deres chancer, hvilket Derby udnyttede. Denne rundes modstander West Ham bliver ingen nem modstander. De har nemlig åbnet sæsonen godt, og er inden denne runde placeret som nummer seks, hvilket de godt kan være tilfredse med. Med hjemmebanen har Newcastle en fordel, men spørgsmålet er om dette er nok til at slå West Ham, der i sidste spillerunde satte Middlesbrough til vægs med 3-0.

Aston Villa – Everton (Spilles den 23-9-2007 kl. 15:00)

Martin Laursen og Aston Villa tabte sidst de var i aktion i Premier League til Manchester City. Everton løb ligeledes ind i et nederlag til et Manchester hold. Manchester United. Der var dog i begge tilfælde tale om smalle sejre, da begge hold tabte 1-0. De to hold har startet sæsonen udmærket, og der venter os derfor et spændende opgør. Vi kan få to danske spillere at opleve i opgøret. Martin Laursen i forsvaret for Villa og hjemvendte Thomas Gravesen i Everton-trøjen.

Blackburn – Portsmouth (Spilles den 23-9-2007 kl. 16:00)

Opgørets hjemmehold, Blackburn, løb ind i et meget skuffende nederlag torsdag, da holdet mødte Larisa i UEFA Cuppens første runde. Premier League-klubben havde tydelige problemer, og tabte 2-0, hvilket langt fra var tilfredsstillende. Gæsterne fra Portsmouth burde også være en modstander, som Blackburn kan slå hjemme på eget græs, men efter nederlaget torsdag kan næsten alt ske. Kampen forventes jævnbyrdig med et lille overtag til hjemmeholdet.

Bolton – Tottenham (Spilles den 23-9-2007 kl. 16:00)

I sidste spillerunde i Premier League led Tottenham et nederlag til rivalerne fra Arsenal. I det hele taget har holdet ikke fået nogen god start på denne sæson, og selvom det torsdag blev til en 6-1-sejr i UEFA Cuppen over Anorthosis er ledelsen i Tottenham tilsyneladende ved at miste tilliden til den manager Martin Jol. Heller ikke modstanderholdet Bolton har fået en god start på denne sæson. Faktisk er holdet startet så dårligt at det indtil videre blot er blevet til tre point og en sidsteplads i ligaen. Det er dermed to hold, der begge har brug for alle tre point i dette opgør, som forventes at blive en lige affære.

Manchester United – Chelsea (Spilles den 23-9-2007 kl. 17:00)

Dybdegående optakt bringes på kampdagen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu