Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 5. Runde

Engelsk fodbold

En ny runde er klar til at blive sparket i gang i Premier League, hvor vi nu er nået til 5. Runde. Mourinhos Chelsea gæster Aston Villa til en spændende kamp, mens det ligeledes skal blive spændende at følge opgøret Blackburn – Manchester City. Muligvis med danske Kasper Schmeichel mellem stængerne for udeholdet.

Liverpool – Derby (Spilles den 01-09-2007 kl. 16:00)

Igen i denne spillerunde står Daniel Agger og co. fra Liverpool overfor en kamp mod et oprykkerhold. I sidste runde blev Sunderland slået 2-0 og der er til denne kamp også forventninger om, at Liverpool også vil vinde denne kamp. Derby har forsat deres første sejr i dette års Premier League til gode, og den får de ualmindelig svært ved at hente på udebane mod Liverpool, der vil være store favoritter til denne kamp.

Middlesbrough – Birmingham (Spilles den 01-09-2007 kl. 16:00)

De to hold ligger næsten side om side i tabellen inden denne kamp. Hjemmeholdet Middlesbrough en placering dårligere end modstanderne fra Birmingham, men med samme antal point. Vi har derfor en spændende kamp i vente. Middlesbrough har nok ikke fået den start som de havde håbet på, mens Birmingham kan være fint tilfredse med deres start. Vi vil derfor få et sultent hjemmehold at se, og med fansene i ryggen står de med en lille favoritværdighed.

Newcastle – Wigan (Spilles den 01-09-2007 kl. 16:00)

I sidste spillerunde måtte begge hold nøjes med uafgjort. Hjemmeholdet mødte Middlesbrough, mens Wigan var på besøg i West Ham. Begge hold vil derfor være opsatte på sejr i denne kamp, som er meget åben set udefra. Vi vil derfor komme til at se to tændte hold, der fra start af vil forsøge at lægge pres på deres modstander. I form af hjemmebanen vil Newcastle have en lille fordel i en kamp, som forventes at blive tæt.

Fulham – Tottenham (Spilles den 01-09-2007 kl. 16:00)

Begge hold ligger og roder rundt nede i bunden af tabellen. Begge er de kun noteret for tre point, og dette kan næppe være tilfredsstillende. Værst må det være for udeholdet Tottenham, der har ambitioner om at blande sig i toppen af ligaen. Dette er der håb for endnu, og en sejr over Fulham vil da bestemt hjælpe på det. Vi er i starten af turneringen, så intet er endnu afgjort. Sikkert er det dog, at de skal til at komme i gang, inden de øvrige tophold får et for stort forspring.

Bolton – Everton (Spilles den 01-09-2009 kl. 16:00)

Med en sejr i sidste spillerunde på 3-0 over Reading kom Bolton endelig i gang efter en meget skidt start på sæsonen. Everton har startet sæsonen noget bedre, og inden denne spillerunde er de placeret som nummer fem. Det er her omkring de gerne vil være når sæsonen slutter til næste år, og i denne kamp skulle chancerne for point bestemt være til stede. Bolton har dog sejren fra sidste spillerunde med sig, og med hjemmebanen i baggrunden har de bestemt også chancen for at stjæle billedet fra Everton.

Reading – West Ham (Spilles den 01-09-2007 kl. 16:00)

Både Reading og West Ham har samlet fire point sammen indtil videre. Dette placerer de to hold side om side i tabellen, hvor West Ham via en bedre målscorer ligger en placering højere end Reading. Med i vurderingen skal dog nævnes, at udeholdet har spillet en kamp mindre end flere af de øvrige hold deriblandt Reading. En spændende og på papiret jævnbyrdig kamp er dette, og det er svært at udpege en direkte favorit.

Manchester United – Sunderland (Spilles den 01-09-2007 kl. 18:15)

I sidste spillerunde fik de forsvarende mestre fra Manchester endelig deres første sejr. Dette via en sejr over på 1-0 over Tottenham. Modstanderen Sunderland tabte sidst de spillede 2-0 til Liverpool, og vil igen i denne kamp komme på en svær opgave. United er altid svære at spille imod, og når Sunderland samtidig netop er rykket op og er på udebane bliver det bestemt ikke nemmere. Holdet vil dog uden tvivl kæmpe for sin chance, og United skal ikke vide sig for sikre på forhånd. Dog er de favoritter til at vinde kampen.

Arsenal – Portsmouth (Spilles den 02-09-2007 kl. 14:30)

The gunners har endnu ikke indkasseret et nederlag i denne sæson, og i kampen mod Portsmouth er der gode chancer for, at de kan holde denne statistik. Udeholdet har åbnet sæsonen med én sejr, to uafgjorte kampe og et nederlag. Ikke helt optimalt, men stadig ikke helt dårligt, da det giver dem en placering som nummer otte inden denne spillerunde. Dette ændrer dog ikke på den fakta, at Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp.

Blackburn – Manchester City (Spilles den 02-09-2007 kl. 16:00)

Danske Kasper Schmeichel har i Citys fire første kampe vogtet målet, og dette med succes. Blot et enkelt mål har den talentfulde keeper lukket ind, og i sidste runde reddede han tilmed et straffespark fra Arsenals Van Persie, inden han efterfølgende var tæt på at score. Igen til denne kamp kan Schmeichel være med på mål, og han skal forsøge at holde Blackburn fra at score. Dette bliver dog ikke helt nemt. Hjemmeholdet spillede i sidste spillerunde 1-1 med Everton, og skal ikke undervurderes i denne kamp mod City.

Aston Villa – Chelsea (Spilles den 02-09-2007 kl. 17:00)

Hjemmeholdet Aston Villa, der råder over to danskere i form af Thomas Sørensen og Martin Laursen, skal forsøge at udfordre de nuværende liga-ettere Chelsea. Dette bliver en meget svær opgave for Villa, der dog kan drage fordel af hjemmebanen. Spørgsmålet er bare om dette er nok, når Mourinhos dyre drenge kommer på besøg. Det er i hvert fald ikke nok til at fratage The Blues favoritværdigheden i dette opgør, som kan udvikle sig til en spændende kamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu