Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 37. Runde

Engelsk fodbold

Meget kan ske i denne runde af Premier League. Endnu en gang byder den bedste engelske række på fodbold i verdensklasse, men også bundholdene kommer til at udkæmpe fantastiske kampe i afgørelsens stund.

Manchester United – West Ham (Spilles 03/05, 13:45)

Med to runder tilbage kan alt ske i kampen om det engelske mesterskab. I sidste uge tabte Manchester United en ekstremt vigtig kamp mod rivalen Chelsea. Det bliver derfor alfa omega at kunne sejre i dagens hjemmekamp mod West Ham, som selvsagt skal passe på den ekstremt farlige Christiano Ronaldo. Der er seks point tilbage at hente for holdene i PL, men hvem vil hente dem?

Aston Villa – Wigan (Spilles 03/05, 16:00)

Begge hold spillede i sidste uge uafgjort, da Wigan delte point med Reading, mens Aston Villa spillede 2-2 med Everton. Aston Villa befinder sig langt højere oppe i tabellen end Wigan, da Villa i øjeblikket kæmper om 5.-6. pladserne, mens Wigan dog har lidt luft ned til stregen. Meget tyder på en hjemmesejr til Aston Villa, som også har en bedre formkurve en Wigan.

Middlesbrough – Portsmouth (Spilles 03/05, 16:00)

Middlesbrough ligger før dagens kamp på 15. pladsen i den engelske Premier League. Udeholdet befinder sig helt oppe på 7. pladsen. Begge de to hold led nederlag i sidste runde, da Middlesbrough tabte med 3-2 til Sunderland, og Blackburn overvandt Portsmouth med 1-0. Begge de to herskaber vil søge efter genopstandelse fra sidste uges nederlag, når de to hold støder sammen på Riverside Stadium.

Blackburn – Derby (Spilles 03/05, 16:00)

Derby spillede i sidste uge en af sæsonens vildeste kampe, da de spillede en meget mindeværdig affære mod Arsenal. I kampens forløb blev der nettet hele otte gange, fordelt på seks scoringer til Arsenal og to scoringer til Derby. Udeholdet er nedrykket, det kan der ikke være meget tvivl om. Blackburn kæmper om placeringerne i den bedre halvdel af ligaen. Det tyder på en hjemmesejr.

Fulham – Birmingham (Spilles 03/05, 16:00)

Hjemmeholdet har skuffet i denne sæson. Man ligger før dagens kamp til nedrykning. Det gør man dog sammen med dagens modstander, Birmingham, og selvfølgelig ligaens nummer chok, Derby. Der er lagt op til en fight om liv eller død. Birmingham er foran med to point, hvorfor Fulham er i desperat nød efter en sejr, for at holde håbet i live. Fulham kan dog glæde sig over hjemmebanefordelen.

Reading – Tottenham (Spilles 03/05, 16:00)

Skulle det lykkes Birmingham at sejre mod Fulham, vil der være stort pres på Steve Coppels tropper. Der er kun et point mellem nedrykning og overlevelse. Det bliver, desværre for Reading, heller ikke en let opgave, når et af ligaens stærkeste hold gæster bundklubben. Trods Tottenham har skuffet i indeværende sæson, ligger sejren lige til højreskøjten for gæsterne. Reading får det svært.

Bolton – Sunderland (Spilles 03/05, 18:15)

Bolton er i nedrykningsfare, mens Sunderland i løbet af de sidste par kampe har fået skaffet sig lidt luft ned til stregen. Sunderland kan leve med et nederlag, mens Bolton for alt i verden ikke vil tabe denne kamp. Chelsea venter nemlig i sæsonens allersidste kamp, hvor ikke mange regner med en sejr til Bolton. Kan Sunderland irritere Boltons jagt på overlevelse?

Arsenal – Everton (Spilles 04/05, 14:30)

Sæsonen så ellers rigtig fin ud for nogle uger siden. Nu er mesterskabet, med realistiske øjne, tabt. Arsenal hænger helt nede ved 3. pladsen, hvor klubben garanteret ikke ønsker at befinde sig. Det bliver skam heller ikke nogen let opgave Arsenal kommer på, når ligaens nummer 5 kommer på besøg. Sidst de to hold stødte sammen tabte Everton med 4-1.

Liverpool – Manchester City (04/05, 17:00)

Manchester Citys cheftræner står ifølge flere engelske medier for skud når sæsonen har sunget sit sidste vers. Ydermere skal hans tropper forsøge at hente en sejr mod netop CL-udgåede Liverpool. Liverpool kan glæde sig over opbakning fra Anfield Road, hvilket garanteret også bliver aktuelt, da Manchester City er et af Englands absolut stærkeste hold.

Newcastle – Chelsea (Spilles 05/05, 17:00)

Sæsonens sidste udebanekamp for Chelsea. Enhver der interesserer sig for engelsk fodbold, er klar over, at denne kamp er en meget vigtig en af slagsen for Avram Grant og Co. Med to runder tilbage ligger man, bortset fra målscoren, helt lige med De Røde Djævle fra Manchester. I løbet af de sidste to runder vil Chelsea håbe for fejltrin af Manchester United, mens man ikke kan gøre andet end at vinde egne resterende kampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu