Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 35. Runde

Engelsk fodbold

Premier Leagues 35. runde byder på en række interessante opgør. Blackburn skal forsøge, at tage point fra ligaens nummer et, Manchester United, mens Leon Andreasens Fulham skal op i mod Liverpool. Arsenal får besøg af Reading, og Martin Laursen og Aston Villa skal møde Birmingham. Vi bringer et komplet overblik over 35. spillerunde.

Arsenal – Reading (Spilles lørdag d. 19-4-2008 kl. 13:45)

Arsenal må efter sidste rundes 2-1-nederlag til Manchester United sande, at mesterskabsløbet er kørt for deres vedkommende. Arsene Wengers mandskab får også svært ved at hente Chelsea på ligaens andenplads, og må formentlig tage til takke med tredjepladsen, hvor de har fem point ned til Liverpool på fjerdepladsen. Reading er stadig i nedrykningsfare, og derfor er det en vigtig kamp for begge mandskaber. The Gunners har fordel af hjemmebane, og må betegnes som favoritter til at vinde opgøret. Nicklas Bendtner og co. vandt det første møde med Reading i denne sæson med 3-1.

Forventede startopstillinger:

Arsenal: Lehmann – Toure, Song, Gallas, Clichy – Eboue, Fabregas, Silva, Hleb – van Persie, Adebayor.

Reading: Hahnemann – Rosenior, Bikey, Ingimarsson, Shorey – Oster, Harper, Cisse, Hunt – Kitson, Doyle.

Fulham – Liverpool (Spilles lørdag d. 19-4-2008 kl. 16:00)

Da Fulham og Liverpool mødtes for første gang i denne sæson endte det med en 2-0-sejr til The Reds. Til denne rundes kamp er Liverpool også favoritter til at snuppe alle tre point. Fulham vil dog kæmpe det bedste de har lært, da det er ved at være sidste udkald. Holdet ligger under nedrykningsstregen og har fire point op til overlevelse. Liverpool har efterhånden sat sig godt på ligaens fjerdeplads, men vi vil nok alligevel komme til at se et hold, der vil gå efter alle tre point. Dog har Rafa Benitez’ mandskab også en Champions League-kamp i næste uge at tænke på, hvilket måske kan få spanieren til at spare et par profiler.

Forventede startopstillinger:

Fulham: Keller – Stalteri, Hangeland, Hughes, Konchesky – Dempsey, Bullard, Murphy, Davies – Healy, McBride.

Liverpool: Reina – Arbeloa, Carragher, Skrtel, Finnan – Riise, Lucas, Alonso, Kuyt – Gerrard – Crouch.

Wigan – Tottenham (Spilles lørdag d. 19-4-2008 kl. 16:00)

Wigan formåede senest de var i aktion, at spille uafgjort med ligatoerne, Chelsea. I denne runde venter et andet London-hold, nemlig Tottenham, der ikke har andet end æren at spille for i de sidste kampe. Wigan har seks point ned til nedrykningsstregen, og med fire spillerunder tilbage, ser deres overlevelsesmuligheder gode ud. Tottenham har mulighed for at spille frit og uden pres, da de som sådan ikke har noget at tabe. Wigan har efter det uafgjorte resultat mod Chelsea fået bekræftet, at de kan tage point fra de bedste hold, og vil forsøge at spille videre med den selvtillid i denne kamp.

Forventede startopstillinger:

Wigan: Kirkland – Melchiot, Boyce, Scharner, Kilbane – Valencia, Skoko, Palacios, Taylor – Heskey, Bent.

Tottenham: Cerny – Hutton, Dawson, Woodgate, Chimbonda – Lennon, Jenas, Zokora, Malbranque – Keane, Berbatov.

Middlesbrough – Bolton (Spilles lørdag d. 19-4-2008 kl. 16:00)

Bolton har brug for point, hvis de skal undgå nedrykning fra Premier League. Middlesbrough derimod ser ud til at klare frisag, da de nu har syv point ned til nedrykningsstregen. Sidst Middlesbrough var i aktion klarede holdet uafgjort med Tottenham, og de har i det hele taget gjort en god figur på det seneste. Bolton hentede en meget vigtig sejr på 1-0 over West Ham i sidste spillerunde, men har fortsat to point op til Birmingham, der er placeret lige over nedrykningsstregen. Seneste møde mellem de to klubber endte 0-0.

Forventede startopstillinger:

Middlesbrough: Schwarzer – Young, Wheater, Pogatetz, Grounds – Tuncay, Arca, Boateng, Downing – Alves, Aliadiere.

Bolton: Al Habsi – Steinsson, O’Brien, Cahill, Samuel – McCann, Campo, Nolan – Taylor, Helguson – Diouf.

West Ham – Derby (Spilles lørdag d. 19-4-2008 kl. 16:00)

Med fire spillerunder tilbage i Premier League har Derby fortsat blot en enkelt sejr på kontoen. Senest blev det til et stort nederlag på hele 6-0 til Aston Villa, hvilket blot gjorde det endnu mere klart, at holdet ikke har evnerne til Premier League. West Ham har ikke vist det store i denne sæson, og er placeret midt i tabellen. Holdet er store favoritter til at besejre Derby, der igen vil få det svært. Ingen af holdene har noget at spille for, hvilket giver dem mulighed for at spille helt uden pres. Dermed kan vi se frem til en god kamp uden nogen egentlig betydning.

Forventede startopstillinger:

West Ham: Green – Spector, Pantsil, Upson, McCartney – Ljungberg, Parker, Mullins, Boa Morte – Ashton, Zamora.

Derby: Carroll – Todd, Stubbs, Moore, Lewis – Mears, Savage, Ghaly, Jones – Villa, Miller.

Blackburn – Manchester United (Spilles lørdag d. 19-4-2008 kl. 18:15)

Chelsea besejrede torsdag aften Everton, og dermed er mesterskabskampen stadig åben. Manchester United møder i denne runde Blackburn, og hvis holdet for point med hjem, ser det fortsat fornuftigt ud. Blackburn vil dog gøre alt hvad der står i deres magt, for at forhindre Alex Ferguson og hans mandskab i at forlade banen med point. Holdet får rigtig svært ved at nå de europæiske pladser, men vil utvivlsomt stadig kæmpe for at få point. Manchester United besejrede i sidste spillerunde Arsenal, og ser rigtig stærke ud for tiden. Derfor er de også favoritter til kampen, hvor Blackburn dog ikke må undervurderes.

Forventede startopstillinger:

Blackburn: Friedel – Emerton, Samba, Nelsen, Warnock – Bentley, Reid, Vogel, Pedersen – Roberts, Santa Cruz.

Manchester United: van der Sar – Brown, Ferdinand, Pique, Evra – Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs, Tevez, Rooney.

Aston Villa – Birmingham (Spilles søndag d. 20-4-2008 kl. 13:00)

Søndagens første opgør star mellem Aston Villa og Birmingham. Martin Laursen og Villa har selvtilliden i orden inden kampen, da de kommer fra en 6-0-sejr over Derby i sidste spillerunde. Det gav holdet fornyet håb om, at Everton fortsat kan hentes, men hullet på seks point bliver svært at hente. Hvis Villa sejrer, vil afstanden dog kun være tre point, da Everton torsdag aften tabte til Chelsea. Birmingham har hårdt brug for point i bunden af ligaen, hvor de i skrivende stund ligger lige over nedrykningsstregen. Aston Villa er dog favoritter til at snuppe sejren i dette opgør.

Forventede startopstillinger:

Aston Villa: Carson – Mellberg, Laursen, Knight, Bouma – Reo-Coker, Petrov, Barry, Young, Agbonlahor – Carew.

Birmingham: Taylor – Kelly, Jaidi, Ridgewell, Murphy – Kapo, Nafti, Muamba, McSheffrey – Forssell, Zarate.

Newcastle – Sunderland (Spilles søndag d. 20-4-2008 kl. 14:30)

Newcastle har på det seneste leveret en god gang fodbold med gode resultater til følge, men kom i sidste runde lidt ned på jorden, da det blev til 0-0 mod Portsmouth. I denne runde er modstanderen Sunderland, der ser ud til at få en sæson mere i Premier League. Holdet har her med fire kampe tilbage syv point ned til nedrykningsstregen, og meget skal dermed gå galt. Værterne er favoritter til at vinde kampen, der spilles på St. James’ Park. Første opgør mellem de to klubber i denne sæson endte uafgjort, 1-1.

Forventede startopstillinger:

Newcastle: Harper – Beye, Taylor, Diagne-Faye, Enrique – Butt, Barton Geremi – Owen – Viduka, Martins.

Sunderland: Gordon – Bardsley, Nosworthy, Evans, Collins – Murphy, Whitehead, Reid, Richardson – Chopra, Jones.

Manchester City – Portsmouth (Spilles søndag d. 20-4-2008 kl. 17:00)

Rundens sidste opgør spilles i Manchester, hvor Manchester City tager imod Portsmouth. City vandt deres seneste Premier League-kamp 2-1 over Sunderland, mens Portsmouth måtte tage til takke med 0-0 mod Newcastle på hjemmebane. Portsmouth kæmper for at indhente Everton på ligaens femteplads, og har inden denne kamp fire point op. Everton har dog spillet en kamp mere, hvilket betyder, at Portsmouth med en sejr blot er et enkelt point efter. Manchester City kan med al sandsynlighed ikke nå de europæiske pladser, men vil med sikkerhed give Portsmouth kamp til stregen i dette opgør.

Forventede startopstillinger:

Manchester City: Hart – Sun, Dunne, Corluka, Ball – Ireland, Jonhson, Gelson, Petrov – Elano – Vassell.

Portsmouth: James – Johnson, Distin, Campbell, Hreidarsson – Muntari, Bouba Diop, Davies, Kranjcar – Kanu, Defoe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu