Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 31. Runde

Engelsk fodbold

To opgør overskygger alt i denne 31. runde i Premier League. Søndag tørner først Manchester United og Liverpool sammen, inden Chelsea senere samme dag tager imod Arsenal. Det er to opgør, der har en nøglerolle i mesterskabskampen. Der spilles også andre kampe denne weekend. Tottenham skal op imod Portsmouth, mens Leon Andreasens nedrykningstruede Fulham møder kriseramte Newcastle. Få overblikket over denne runde her.

Tottenham – Portsmouth (Spilles lørdag d. 22-03-2008 kl. 13:45)

Tottenham var med i et sandt målorgie i midtugen, da Chelsea var på besøg. Kampen endte 4-4 og Tottenham-spillerne lagde en god indsats for dagen og arbejdede hårdt. Allerede lørdag skal Spurs bruge kræfter igen, da der venter endnu en svær kamp. Portsmouth, der ligger nummer seks i Premier League, gæster White Hart Lane og skal forsøge at gøre det, som Chelsea ikke kunne: besejre Tottenham. Det kræver, at gæsterne leverer en rigtig god præstation. Tottenham har ikke rigtigt mere at spille for i denne sæson, mens Portsmouth kæmper en hård kamp for at ende på en af de europæiske placeringer. Den tidligere Tottenham-angriber, Jermain Defoe, der efter skiftet til Portsmouth er blomstret op, kan grundet en teknisk detalje ikke deltage i opgøret.

Blackburn – Wigan (Spilles lørdag d. 22-03-2008 kl. 16:00)

Blackburn skal op imod et Wigan-mandskab, der har leveret fine resultater på det seneste. Også sidst de to klubber mødtes leverede Wigan en god præstation og hentede en 5-3-sejr på hjemmebane. I denne runde har Blackburn hjemmebane og selvom deres præstationer i de sidste par kampe ikke har været overbevisende, så bærer de favoritværdigheden til opgøret. Blackburn har bortset fra det seneste opgør også haft godt styr på Wigan, og skal, hvis de vil gøre sig forhåbninger om europæisk fodbold i næste sæson, vinde et opgør som dette. Wigan er dog bestemt ikke uden muligheder.

Newcastle – Fulham (Spilles lørdag d. 22-03-2008 kl. 16:00)

Det er endnu ikke lykkedes for Newcastle at vinde en Premier League-kamp i år 2008. Det har bragt klubben i nedrykningsfare, og derfor er denne rundes kamp mod Fulham en meget vigtig en af slagsen. Fulham er også blandt kandidaterne til at rykke ned. De er i øjeblikket seks point dårligere end Newcastle og det her kan dermed vise sig et blive en nøglekamp i nedrykningskampen, præcis som Newcastles sidste kamp mod Birmingham var det. Den kamp endte uafgjort, mens Fulham senest hentede en overraskende sejr over Everton. Newcastle vandt det første opgør mellem de to klubber i denne sæson med 1-0 på udebane. Newcastle må undvære førstekeeper, Shay Given, samt James Milner, Stephen Carr, Emre og Peter Ramage, der alle er skadede.

Middlesbrough – Derby (Spilles lørdag d. 22-03-2008 kl. 16:00)

Middlesbrough er placeret på ligaens 13. plads med seks point ned til Bolton, der ligger under nedrykningsstregen. Dermed har Middlesbrough endnu ikke reddet livet og skal ikke træde meget forkert i de sidste kampe, selvom det ser udmærket ud for holdet på nuværende tidspunkt. I sidste weekend klarede de som det fjerde hold i træk uafgjort mod Arsenal. Derby har ikke meget andet en æren at spille for mere. De er efterhånden godt og grundigt sat af og efterladt på ligaens sidsteplads. Selvom spillet er kørt for Derby forhindrer det dem dog ikke i at lave lidt rag i den for de andre klubber. De kan spille frit uden det store pres, da det alligevel ikke vil komme som noget chok hvis de taber. Det ligner dog en svær opgave mod Middlesbrough, der også har fordel af hjemmebane.

Bolton – Manchester City (Spilles lørdag d. 22-03-2008 kl. 16:00)

Bolton ligger i skrivende stund til nedrykning, men har kun to point op til Sunderland og Birmingham, der ligger over stregen. Dermed har de bestemt muligheden for at redde livet i den bedste række, også selvom de i midtugen tabte 2-0 til Manchester United og i sidste weekend tabte 1-0 til Wigan. Det kræver dog nogle bedre resultater. Modstanderen i denne runde hedder Manchester City. City vandt senest 2-1 over Tottenham, men har på det seneste slet ikke leveret på det høje niveau som vi så det i den første halvdel af sæsonen. Det ligner på forhånd et tæt opgør. Sidste gang de to klubber mødtes var tilbage i december. Ved denne anledning vandt City 4-2.

Aston Villa – Sunderland (Spilles lørdag d. 22-03-2008 kl. 16:00)

Martin Laursen og Aston Villa kæmper for de europæiske placeringer, men de seneste resultater har bare ikke været gode nok. I sidste spillerunde tabte holdet 2-0 til Portsmouth og runden forinden blev det til skuffende 1-1 på hjemmebane mod Middlesbrough. Resultaterne skal altså blive bedre, og i denne runde er mulighederne fine. Villa har fordel af hjemmebane når oprykkerne fra Sunderland kommer forbi. Sundeland ligger kun to point over nedrykningsstregen på ligaens 17. plads. Senest Sunderland var i aktion var i sidste weekend, hvor Chelsea sejrede med 1-0. Sunderland gjorde ellers en fin figur, og kan de gøre det samme i denne kamp er de bestemt ikke uden chancer.

Reading – Birmingham (Spilles lørdag d. 22-03-2008 kl. 16:00)

Reading og Birmingham er blandt de klubber, der kæmper for at undgå nedrykning fra Premier League. Reading er placeret som nummer 15 med 28 point, mens Birmingham har 27 point på 16. pladsen. Denne kamp er dermed vigtig for begge klubber i kampen for overlevelse. Det ligner på papiret et tæt opgør, hvor hjemmeholdet, Reading, dog må vurderes som favoritter. Da de to klubber mødtes tidligere i denne sæson endte opgøret uafgjort 1-1, og generelt set har det været meget lige når de to klubber har mødtes.

Everton – West Ham (Spilles lørdag d. 22-03-2008 kl. 18:15)

Rundens sidste slag skal stå i Liverpool, hvor Everton tager imod West Ham. Everton tabte senest overraskende 1-0 til Fulham, hvilket betød, at Liverpool bragte sig tre point foran Everton i kampen om den Champions League-givende fjerdeplads. West Ham er placeret på ligaens tiendeplads, men klubben havde nok regnet med at kæmpe med om de europæiske pladser. De hentede senest en flot 2-1-sejr over Blackburn. Til denne kamp på Goodison Park er West Ham undertippede. Der er meget mere på spil for Everton, der derfor sandsynligvis vil være meget opsatte specielt efter nederlaget i sidste spillerunde. Da de to klubber mødtes tidligere i denne sæson sejrede Everton med 2-0.

Manchester United – Liverpool (Spilles søndag d. 23-03-2008 kl. 14:30)

Dybdegående optakt bringes senere.

Chelsea – Arsenal (Spilles søndag d. 23-03-2008 kl. 17:00)

Dybdegående optakt bringes senere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu