Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 3. Runde

Engelsk fodbold

En ny runde er klar til at blive fløjtet i gang i Premier League, og nok en gang er der spændende kampe på programmet. Titelaspiranterne fra Liverpool og Chelsea tørner sammen, mens kampen Blackburn – Arsenal også kan blive interessant. Vi har set nærmere på samtlige kampe denne 3. runde i Englands bedste fodboldrække.

Portsmouth – Bolton (Spilles den 18-08-2007 13:45)

Hjemmeholdet Portsmouth har åbnet denne sæson med at spille uafgjort i deres to første kampe. Senest blev det til et flot 1-1-resultat mod Manchester United, mens Bolton i sidste runde tabte deres anden kamp ud af lige mange mulige. Det er derfor Portsmouth, der til denne kamp må påtage sig rollen som favoritter. Bolton er dog ikke uden chancer, men spillet fra de første kampe skal ændres, hvis holdet vil have point med hjem fra kampen.

Tottenham – Derby (Spilles den 18-08-2007 16:00)

Inden dagens runde har Tottenham endnu ikke fået et eneste point. Defensiven har set svag ud, og det har flere gange kostet dem dyrt. Oprykkerne fra Derby har åbnet sæsonen med et nederlag og en uafgjort kamp, hvor de senest tabte 1-0 til Kasper Schmeichels Manchester City. Trods den dårlige sæsonstart for Tottenham vil de i denne kamp vurderes som favoritter, og de vil også have fordel af hjemmebane, hvilket kan blive vigtigt, når holdet skal rejse sig efter de to nederlag til henholdsvis Sunderland og Everton.

Fulham – Middlesbrough (Spilles den 18-08-2007 16:00)

Fulham vandt i deres seneste kamp 2-1 over Bolton. Tidligere tabte holdet knebent 2-1 til Arsenal, og det giver dem en plads som nummer 9 inden denne runde. Gæsterne fra Middlesbrough er åbnet anderledes skidt, og holdet har tabt deres to første kampe, senest med 1-0 til Wigan. I dagens kamp må Fulham derfor betegnes som favoritter, selvom kampen er ret åben. Trods den halvskidte sæsonstart, skal udeholdet ikke undervurderes.

Birmingham – West Ham (Spilles den 18-08-2007 16:00)

Hverken Birmingham ellers West Ham har fået en fantastisk start denne sæson. Udeholdet har indtil videre dog kun spillet en enkelt kamp. Den blev tabt med cifrene 2-0 til Manchester City, der har været stærke i opstarten. Birmingham har spillet to kampe, og fået et nederlag og en uafgjort med sig ud af disse kampe. Det er svært at udpege en favorit til opgøret, som er meget åbent. Birmingham har fordel af hjemmebane, men om dette er nok til at slå West Ham er svært at sige.

Reading – Everton (Spilles den 18-08-2007 16:00)

Reading kan se frem til en svær kamp mod topholdet Everton, der er startet flot ud. Det har hjemmeholdet sådan set også. Holdet har i deres første to kampe mødt storholdene Manchester United og Chelsea, hvor det er blevet til henholdsvis 0-0 og et smalt nederlag på 1-2. Derfor skal udeholdet ikke føle sig alt for sikre, når de tager turen til Reading. Dog vil Everton blive betegnet som favoritter via deres placering som nummer 1, og det flotte spil i sæsonstarten.

Wigan – Sunderland (Spilles den 18-08-2007 16:00)

Hjemmeholdet Wigan har åbnet sæsonen med en sejr og et nederlag. Altså en udmærket start for holdet, der er spået til at kæmpe med om nedrykning. Udeholdet Sunderland har åbnet sæsonen flot. Først blev det til en 1-0-sejr over Tottenham og senest spillede de uafgjort 2-2 mod Birmingham. Derfor vil de, trods udebane, nok blive betragtet som små favoritter. Igen er det dog en åben kamp, hvor sejren kan falde ud til begge sider.

Newcastle – Aston Villa (Spilles den 18-08-2007 18:15)

Indtil videre har Newcastle kun spillet en kamp i dette års Premier League, da holdets anden kamp blev udsat. Aston Villas anden kamp blev ligeledes udsat, og derfor har de også blot spillet en enkelt kamp. Denne ene kamp klarede hjemmeholdet lidt bedre end udeholdet. Newcastle vandt nemlig deres første kamp, mens Aston villa tabte deres. Selvom kampen er åben, vil Newcastle betegnes som favoritter.

Blackburn – Arsenal (Spilles den 19-08-2007 16:00)

Disse to hold har også kun spillet en enkelt kamp, og dette gjorde de faktisk præcis lige godt. I hvert fald når man kigger på resultatet. Begge hold vandt nemlig 2-1 og ligger inden denne spillerunde henholdsvis nummer 7 og 8. Vi har en spændende kamp i vente, hvor Arsenal skal forsøge at overbevise diverse kritikere om, at deres ret unge trup godt kan stå for presset. Dette skal Blackburn forsøge at forhindre ved at tage point eller ligefrem vinde kampen over ”The Gunners”.

Manchester City – Manchester United (Spilles den 19-08-2007 14:30)

Dybdegående optakt bringes dagen inden kampdagen.

Liverpool – Chelsea (Spilles den 19-08-2007 17:00)

Dybdegående optakt bringes dagen inden kampdagen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu