Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 29. Runde

Engelsk fodbold

I denne weekend er der seks opgør på programmet i Premier League. Arsenal skal forsøge at forsvare deres spinkle forspring til Manchester United, når de på udebane møder Wigan, mens Liverpool skal forsvare ligaens fjerdeplads, når de får besøg af kriseramte Newcastle. Niogtyvende runde byder også på opgøret mellem Sunderland og Everton, der kæmper for at snuppe fjerdepladsen for næsen af rivalerne, Liverpool. Vi bringer optakten til denne runde i Premier League.

Reading – Manchester City (Spilles lørdag d. 8-3-2008 kl. 16:00)

Reading møder op til opgøret mod Manchester City med selvtillid i bagagen fra sidste spillerunde. Her hentede mandskabet en sejr på 1-0 over Middlesbrough og kom op a point med Bolton, der ligger lige over nedrykningsstregen. Reading skal møde et City-hold, der på det seneste slet ikke har levet op til den flotte sæsonstart de havde. I sidste runde blev det til skuffende 0-0 på hjemmebane mod Wigan, og holdet er inden denne runde nummer otte. Da Reading og Manchester City mødtes tidligere i denne sæson endte opgøret med en 2-1-sejr til City.

Liverpool – Newcastle (Spilles lørdag d. 8-3-2008 kl. 16:00)

Liverpool og i særdeleshed den spanske angriber, Fernando Torres, ser ud til, at have fundet et rigtig godt spor. West Ham var således chanceløse da i sidste runde var på besøg på Anfield. Liverpool gjorde kort proces og hentede en sikker sejr på 4-0. I denne runde skal Torres og co. op imod kriseramte Newcastle, der ikke har mange point ned til nedrykningsstegen. Lige præcis tre point skiller dem fra Reading, der er placeret lige under stregen. Newcastle tabte sidst de var i aktion 1-0 til Blackburn og har i den grad brug for point, hvis de ikke skal i alvorlig nedrykningsfare. I den anden ende af tabellen har Liverpool også brug for pointene for at forsvare ligaens fjerdeplads.

Blackburn – Fulham (Spilles lørdag d. 8-3-2008 kl. 16:00)

Fulham forstærkede holdet i januars transfervindue, men det ser fortsat skidt ud for holdet fra London. Med ti kampe tilbage at spille har holdet 19 point på ligaens nittende plads, og det er seks point op til Bolton, der ligger over stregen. Der venter altså London-mandskabet en svær opgave. I denne runde gæster de Blackburn, der kæmper for de europæiske pladser i den anden ende af tabellen. Blackburn besejrede Newcastle med 1-0 i sidste spillerunde, og er igen i denne runde favoritter til at snuppe alle tre point. Det seneste Premier League-møde mellem de to klubber endte uafgjort 2-2.

Sunderland – Everton (Spilles søndag d. 9-3-2008 kl. 16:00)

Everton har taget kampen op imod Liverpool om fjerdepladsen i Premier League. Svingende resultater fra Liverpool har bragt Everton helt ind i kampen og de er godt kørende i øjeblikket. Senest gik dette ud over Bolton, der på hjemmebane blev slået med 3-1. Everton ligger a point med Liverpool og kravet til dem i denne runde af klart. Oprykkerne fra Sunderland skal besejres. Sunderland er placeret på femtendepladsen og er blandt de hold, der er i fare for nedrykning. På baggrund af de to klubbers første møde i denne sæson er Everton da også klare favoritter. Tilbage i november sejrede Everton hele 7-1 og de er i øjeblikket bare at bedre fodboldhold end Sunderland, der kommer på en svær opgave. Everton må dog ikke tage for let på opgaven.

Tottenham – West Ham (Spilles søndag d. 9-3-2008 kl. 16:00)

Efter Carling Cup-triumfen blev Tottenham sendt til jorden med et stort brag i sidste spillerunde. Oprykkerne fra Birmingham, der lignede en overkommelig modstander, overraskede og sejrede med hele 4-1. I denne runde bliver det dermed Tottenhams opgave at bevise, at sidste rundes resultat var en svipser. Modstanderen er West Ham, der er løbet ind i nogle store øretæver på det seneste. Deres seneste to ligakampe mod henholdsvis Chelsea og Liverpool er endt med to 4-0-nederlag og de har dermed også noget at rette op på. Da de to klubber mødtes tidligere på sæsonen endte opgøret 1-1.

Wigan – Arsenal (Spilles søndag d. 9-3-2008 kl. 17:00)

Arsenal var i problemer i sidste spillerunde mod Aston Villa. Kun via en sen dansker-scoring hentede ligaens førerhold 1-1 og deres forspring er nu kun på et point ned til Manchester United. I midtugen viste Arsenal sig dog fra sin gode side, da de sendte de forsvarede Champions League-mestre, AC Milan, ud af turneringen med en 2-0-sejr. Wigan er nummer 14 i ligaen og har to point ned til nedrykningsstregen. Der er derfor heller ikke nogen tvivl om, at The Gunners fra London bærer favoritrollen. En sejr er påkravet, for det spidser til i titel-kampen, som igen er helt åben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu