Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 25. Runde (Opd. 12:48)

Engelsk fodbold

Denne femogtyvende runde i Premier League sparkes i gang i Manchester, hvor City får besøg af Nicklas Bendtner og co. fra Arsenal. Chelsea kommer også på udebane i denne runde, hvor de skal på besøg hos Portsmouth, mens ligaens førerhold, Manchester United, skal til London, hvor Tottenham tager imod. Vi bringer optakten til denne runde, som også byder på bundbrag mellem Birmingham og Derby.

Manchester City – Arsenal (Spilles lørdag d. 2-2-2008 kl. 13:45)

Kampen mellem ligaens nummer seks og to spilles lørdag eftermiddag. City har spillet en god sæson hidtil om end de ikke har formået at holde det niveau, som de startede sæsonen med. Arsenal har også leveret rigtig flot indtil videre, og har længe ført an i Premier League. De må på nuværende tidspunkt tage til takke med ligaens andenplads, men har det samme pointantal som Manchester United, der topper rækken. City kan drage fordel af hjemmebane i dette møde, men på trods af dette, må The Gunners være favoritter.

Wigan – West Ham (Spilles lørdag d. 2-2-2008 kl. 16:00)

Wigan kæmper en hård kamp i bunden af ligaen, hvor de i skrivende stund indtager attendepladsen. I sidste spillerunde mødte de Middlesbrough, der sejrede med 1-0. West Ham kommer direkte fra en triumf, efter de i sidste runde slog Liverpool 1-0 med et sejrsmål, der blev scoret i kampens absolutte sidste minutter. Det er derfor uden tvivl West Ham, der tropper op til kampen som favoritter. Wigan har fordel af hjemmebane i kampen, som dog ligner en svær opgave.

Reading – Bolton (Spilles lørdag d. 2-2-2008 kl. 16:00)

Reading og Bolton ligger side om side i Premier League på ligaens 16. og 15. plads. Derfor vil tre point gavne begge hold godt, da de på den måde vil spille sig længere væk fra nedrykningsstregen. Reading kommer til kampen med et nederlag i bagagen, efter de tabte til Chelsea på Stamford Bridge i sidste spillerunde. Bolton formåede at spille uafgjort med nedrykningstruede Fulham, og det er dermed to klubber, der begge kunne trænge til lidt oprejsning. Det ser meget åbent ud, men Reading vil via hjemmebanen være små favoritter.

Portsmouth – Chelsea (Spilles lørdag d. 2-2-2008 kl. 16:00)

Portsmouth var på en meget svær opgave i sidste spillerunde, da de mødte Manchester United på udebane. Lørdag eftermiddag venter endnu en svær udfordring, når titeludfordrerne fra Chelsea kommer forbi. Godt nok har Portsmouth et godt hjemmepublikum bag sig, men Chelsea jagter guld og er godt kørende på trods af fravær af flere prominente navne som John Terry, Frank Lampard og Didier Drogba. Det store fravær har ikke betydet det store for Chelsea, der er gået fra sejr til sejr. Dog kan man godt se, at deres spil bliver mærket af det. The Blues er favoritter til at besejre Portsmouth, der besidder ligaens 9. plads.

Tottenham – Manchester United (Spilles lørdag d. 2-2-2008 kl. 16:00)

Opgøret mellem Tottenham og Manchester United er nok det, der først springer i øjnene, når man lader blikket gå ned over denne rundes kampprogram. Det er som regel et møde, der betyder højt underholdningsniveau samt intensitet. De to klubber mødtes i slutningen af januar i FA Cuppen, hvor United hev en sikker 3-1-sejr hjem. Der er dermed lagt op til revanche for Spurs, der dog må erkende, at gæsterne er favoritter. Med en Cristiano Ronaldo i topform er holdet rigtig godt kørende og ser meget svære ud at stoppe.

Birmingham – Derby (Spilles lørdag d. 2-2-2008 kl. 16:00)

I Birmingham er der dømt bundbrag, når ligaens absolutte bundprop, Derby, kommer på besøg. Birmingham er efter nederlaget til Sunderland i sidste spillerunde nummer 17 og er kun over nedrykningsstregen fordi, de har en bedre målscorer end ligaens nummer 18, Wigan. Derby tilføjede point nummer otte på kontoen i sidste spillerunde, da de hev et tilfredsstillende 1-1-resultat hjem i kampen mod Manchester City. Alligevel må Birmingham, der også vandt de to klubbers møde tidligere på sæsonen, bære rollen som favorit i denne kamp.

Blackburn – Everton (Spilles lørdag d. 2-2-2008 kl. 16:00)

Blackburn ligger lige under for top-7, som vil give europæisk fodbold i næste sæson. Holdet har ikke mange point op til de andre klubber, men vil Blackburn nå derop, er det netop hold som Everton, de skal besejre. Everton er nemlig blandt de klubber, der er i top-7 i øjeblikket. De indtager en flot fjerdeplads, men har hele ti point op til Chelsea på tredjepladsen. Dermed er det fjerdepladsen holdet skal satse på, og dette mål er bestemt ikke urealistisk. Hvis de kan fortsætte de gode takter i denne kamp, vil de spille sig tættere på en topplacering.

Liverpool – Sunderland (Spilles lørdag d. 2-2-2008 kl. 18:15)

Mesterskabsvognen er kørt af sted uden Liverpool, som nu i stedet skal gå efter ligaens fjerdeplads. Selv dette kan dog vise sig, at blive en svær opgave. Steven Gerrard og resten af Liverpool-mandskabet er nemlig inde i en periode, hvor spillet ikke fungerer. Dette har medført dårlige resultater, der betyder, at holdet i skrivende stund er nummer 7 i Premier League. Kravet er klart i denne rundes kamp mod Sunderland. Der skal tre point på kontoen, ellers vil situationen blot blive dårligere. Omvendt vil Sunderland med en sejr spille sig yderligere væk fra nedrykningsstregen.

Newcastle – Middlesbrough (Spilles søndag d. 3-2-2008 kl. 14:30)

Da Newcastle og Middlesbrough tørnede sammen tidligere på sæsonen endte opgøret 2-2. Igen i denne runde ligner det en tæt kamp, hvor Newcastle dog må betegnes som favoritter. Godt nok var holdet chanceløse i sidste runde, hvor Arsenal sikkert sejrede 3-0, og samtidig hev Middlesbrough en sejr på 1-0 hjem over Wigan. I denne kamp har Newcastle fordel af hjemmebane, men de må alligevel ikke føle sig sikre på noget.

Fulham – Aston Villa (Spilles søndag d. 3-2-2008 kl. 17:00)

Fulham har oprustet kraftigt i det netop overståede transfervindue. Det har holdet også brug for, da de i øjeblikket ligger under nedrykningsstregen. Spillere som Eddie Jonhson, Leon Andreasen og Brede Hangeland skal gå ind og gøre en forskel på et Fulham-mandskab, der har hårdt brug for oprejsning, hvis de vil redde livet i Premier League. Aston Villa spiller med i toppen af ligaen, hvor de i øjeblikket indtager ligaens femteplads. De er små favoritter i dette opgør, som med Fulham på hjemmebane godt kan udvikle sig til en tæt affære.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu