Наши партнеры

Menu



Optakt: Premier League 2. Runde

Engelsk fodbold

Premier League er skudt i gang, og vi skal nu i gang med 2. runde. Her har vi flere spændende kampe i vente, blandt andet Tottenham – Everton, som ligner en rigtig god kamp. Vi har set nærmere på alle kampene i 2. runde.

Tottenham – Everton (Spilles den 14-08-2007 21:00)

Tottenham fik ikke den start på sæsonen, som de havde håbet på. Et nederlag til Sunderland på et mål scoret langt inde i overtiden var ikke optimalt, og det skal der forsøges at laves om på hjemmebane i denne kamp. Everton lagde ud med en sejr over Wigan, og har derfor selvtilliden i orden. Kampen er meget åben, da det er to gode hold, der i denne sæson skal forsøge at blande sig i kampen om Champions League-pladserne

Birmingham – Sunderland (Spilles den 15-08-2007 20:45)

Begge hold er nyoprykkede og det kan derfor blive en spændende kamp. Birmingham åbnede ud med at møde Chelsea, og denne opgave var lige en tand for svær. De tabte 3-2, men trods nederlaget viste de fine takter. Sunderland besejrede Tottenham i deres første kamp, ved at score det afgørende mål tre minutter inde i overtiden. Kampen kan blive en tæt affære, men skal der kåres en lille favorit må det være Sunderland via deres gode start.

Portsmouth – Manchester United (Spilles den 15-08-2007 20:45)

Der var ingen af disse to hold, der fik den start som de havde håbet på. Portsmouth fik blot 2-2 mod oprykkerne fra Derby, mens Manchester United spillede uafgjort 0-0 med Reading. United viste sig dog som det klart bedste hold, men havde ikke det fornødne held til at få bolden i mål. Holdet var spilstyrende og betegnes da også som favoritter i dette opgør. Portsmouth kan via en god indsats måske overraske, men det bliver svært.

Manchester City – Derby (Spilles den 15-08-2007 20:45)

Manchester City åbnede sæsonen flot, da de vandt 2-0 over West Ham. Holdet har handlet godt ind til denne sæson, og det var også to debutanter, der stod for målene i deres første kamp. Derby åbnede sæsonen ved at spille uafgjort mod Portsmouth, og viste dermed, at de er opsatte på at blive i den bedste række. De kan dog få det svært i denne kamp, da City simpelthen har en bedre trup og samtidig har fordel af hjemmebane.

Fulham – Bolton (Spilles den 15-08-2007 20:45)

Både Fulham og Bolton åbnede sæsonen med nederlag. Hjemmeholdet Fulham tabte til Arsenal, mens Bolton blev dukket af et godt spillende Newcastle-hold. Det skal derfor blive spændende at se hvilket hold der vil være bedst i dette opgør, som er meget åbent. Fulham har fordel af hjemmebane, men Bolton må nok betegnes som små favoritter. Fulham har dog alle chancer for at hive en sejr hjem på hjemmebane.

Reading – Chelsea (Spilles den 15-08-2007 21:00)

Reading startede sæsonen med et godt resultat mod Manchester United. 0-0 fik de hevet med hjem, og de er nu klar til at forsøge at gøre det samme ved en anden titelkandidat, Chelsea. London-klubben lagde ud med en forventet sejr over oprykkerne fra Birmingham, og igen i denne kamp er de favoritter. De skal dog ikke regne med hjælp fra Readings side, for de vil kæmpe det bedste de har lært, for at tage point fra udeholdet. Chelsea burde dog have klassen til at vinde.

Wigan – Middlesbrough (Spilles den 15-08-2007 21:00)

Både Wigan og Middlesbrough tabte deres første kamp i Premier League. Begge hold vil derfor være opsatte på sejr i denne kamp, og det vil nok være udeholdet, der står med de bedste chancer. Wigan har dog fordel af hjemmebane, men spørgsmålet er om dette er nok. Middlesbrough imponerede ikke i deres første opgør, men det gjorde hjemmeholdet trods alt heller ikke. En lige kamp, med Middlesbrough som favoritter.

Liverpool – West Ham (15-08-2007 20:45)

Udsat grundet Liverpools deltagelse i Champions League-kvalifikationen.

Newcastle – Arsenal (15-08-2007 20:45)

Udsat grundet Arsenals deltagelse i Champions League-kvalifikationen.

Blackburn – Aston Villa (15-08-2007 21:00)

Udsat grundet Blackburns deltagelse i UEFA Cup-kvalifikationen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu