Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 16. Runde

Engelsk fodbold

Sekstende runde i Premier League er specielt præget af top mod bund-opgør. Chelsea tager på Stamford Bridge imod Sunderland, Manchester United møder Derby, Liverpool skal en tur til Reading, mens Arsenal møder Middlesbrough. Derudover skal Martin Laursen og Aston Villa forsøge at fortsætte den gode form i opgøret mod Portsmouth. Få et overblik over alle rundens kampe her.

Aston Villa – Portsmouth (Spilles lørdag d. 8-12-2007 kl. 13:45)

Aston Villa har på det seneste vist god form, men led i sidste spillerunde et nederlag til Arsenal. Martin Laursen forventes med fra start for Villa, når de i rundens første kamp tager imod Portsmouth. Udeholdet har også gjort det godt indtil videre, og har på nuværende tidspunkt 27 point – det samme antal som Aston Villa. Vi kan derfor forvente os et tæt opgør, hvor Villa har fordel af hjemmebane, hvilket kan blive en udslagsgivende faktor.

Everton – Fulham (Spilles lørdag d. 8-12-2007 kl. 16:00)

Everton er det af de to hold, der præsterer bedst i øjeblikket. Efter en sejr på 7-1 over Sunderland kom holdet ned på jorden igen, da det kun blev til uafgjort mod Portsmouth. Fulham var uden chance i deres sidste kamp imod Manchester United, og det ser også ud til, at det er hjemmeholdet, der står med de bedste kort på hånden i dette opgør. I de to klubbers seneste ti kampe har begge klubber vundet fire kampe, mens to er endt uafgjort. Sidst de to klubber mødtes i ligaen vandt Everton overbevisende, men de skal ikke være alt for sikre på noget i denne kamp.

Chelsea – Sunderland (Spilles lørdag d. 8-12-2007 kl. 16:00)

The Blues er uden tvivl det stærkeste hold på papiret, og der skal da heller ikke herske tvivl om, at Chelsea er store favoritter til at vinde opgøret på Stamford Bridge mod oprykkerne fra Sunderland. Oprykkerne kæmper i den nedre del af tabellen, mens Chelsea er nummer tre i ligaen. Holdet har seks point op til førerholdet, Arsenal, og skal have tre point på kontoen i denne kamp, hvis de vil holde trit med The Gunners, der har været godt kørende. Sunderland vurderes ikke mange chancer i opgøret, men må ikke undervurderes.

Manchester United – Derby (Spilles lørdag d. 8-12-2007 kl. 16:00)

Derby har fået den værst tænkelige start på sæsonen, hvor blot seks point er blevet hentet i 15 kampe. Holdet er derfor meget oplagte nedrykkere allerede på nuværende tidspunkt. Deres modstander i denne runde, de forsvarende mestre Manchester United, er derimod godt kørende. Efter et skuffende nederlag til Bolton er holdet igen tilbage på rette spor, og vandt senest 2-0 over Fulham. Det ligner derfor en stensikker hjemmebanesejr til United over Derby, der er løbet ind i store klø i efterårssæsonen.

Newcastle – Birmingham (Spilles lørdag d. 8-12-2007 kl. 16:00)

Newcastle var i aktion i midtugen, da de mødte Arsenal i en udsat Premier League-kamp. Lørdag eftermiddag møder de så oprykkerne fra Birmingham, der kommer med selvtillid til dette opgør. I sidste spillerunde lykkedes det nemlig for Birmingham at besejre Tottenham med 2-3. Newcastle har ikke set godt ud på det seneste. Det ene skuffende resultat har fulgt det andet, og holdet er placeret som nummer 11. Dog fik hjemmeholdet i onsdags et point i kampen mod Arsenal. Et resultat de vil forsøge at bygge videre på, i noget der ligner et tæt opgør mod Birmingham.

Reading – Liverpool (Spilles lørdag d. 8-12-2007 kl. 18:15)

Mens Reading blot fik uafgjort i deres seneste kamp mod Middlesbrough hentede rundens modstander, Liverpool, en sikker sejr hjemme på Anfield, da Bolton blev sendt hjem med et 4-0-nederlag. Rollerne er også klare i dette opgør, hvor Liverpool skal hente alle tre point, hvis de vil hænge på i toppen. Liverpool er nummer fire på nuværende tidspunkt, men er blot et enkelt point efter Chelsea og har spillet en kamp færre. Reading derimod har kun tre point ned til nedrykningsstregen, og har derfor også hårdt brug for alle pointene.

Middlesbrough – Arsenal (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 14:30)

Middlesbrough kommer på en svær opgave, når de på hjemmebane møder ligaens tophold og indtil videre ubesejrede hold, Arsenal. 11 sejre og fire uafgjorte er det blevet til for The Gunners, der fører rækken med fire point ned til Manchester United. Middlesbrough derimod ligger til nedrykning i skrivende stund, og har hårdt brug for point i kampen for at komme over stregen. Det er dog sikkert, at Arsenal vil gå mindst lige så meget efter pointene som Middlesbrough og med det spil de har vist indtil videre, ligner det en udebanesejr.

Bolton – Wigan (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 16:00)

Der er dømt bundbrag i Bolton, når Wigan kommer på besøg. Bolton er blot lige over nedrykningsstregen, mens udeholdet er andensidst i ligaen kun bedre end Derby. Dette er ikke optimalt for nogen af de to klubber, og de vil derfor med sikkerhed gå efter tre point i dette opgør. Der er også lagt op til et tæt opgør, hvor det kan blive meget små ting, der kommer til at afgøre det. Bolton løb i sidste runde ind i en øretæve på 4-0 i Liverpool, mens Wigan hentede et enkelt point i kampen mod Manchester City.

Tottenham – Manchester City (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 16:00)

Tottenham har oplevet noget nær det værste efterår i lang tid. Holdet har blot hentet 12 point i 15 kampe, og er kun et point over nedrykningsstregen. Dette er langt under klubbens forventninger. I sidste runde løb de ind i endnu et skuffende nederlag, da oprykkerholdet, Birmingham besejrede London-klubben. Manchester City derimod har overrasket de fleste positivt indtil videre. Holdet er nummer fem på nuværende tidspunkt, og har leveret en række flotte resultater. Det ligner et tæt opgør i London søndag eftermiddag.

Blackburn – West Ham (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 17:00)

I rundens sidste opgør tørner ligaens nummer 8 og 10 sammen. Blackburn besejrede i deres seneste kamp Newcastle 3-1, mens West Ham led et smalt nederlag til Chelsea på 1-0. Der er vigtige point på spil for begge hold, der med tre point kan kravle nærmere toppen og de europæiske pladser, som har været begge holds forhåbninger for denne sæson. West Ham har været ramt af mange skader dette efterår, hvilket har givet flere problemer. Flere spillere er dog vendt tilbage fra skader, og er klar til rundens kamp mod Blackburn, der ligner et lige opgør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu