Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 14. Runde

Engelsk fodbold

Efter en pause med landsholdsfodbold er Premier League tilbage igen. Vi er nu nået til fjortende runde, og det er en runde, der byder på flere interessante opgør. Ligaens førerhold Arsenal møder Wigan, mens konkurrenterne fra Manchester United gæster bundholdet, Bolton. Vi bringer et overblik over alle rundens opgør.

Newcastle – Liverpool (Spilles lørdag d. 24-11-2007 kl. 13.45)

I rundens første opgør mødes ligaens nummer 11 og 5. Der er ingen tvivl om, at forventningerne er størst til Liverpool, da de som titelkandidater skal have nogle point på kontoen, hvis kontakten til konkurrenterne, Arsenal og Manchester United skal holdes. Newcastle vil dog utvivlsomt gå lige så meget efter de tre point, og med fordel af hjemmebane skal Liverpool levere en god indsats, hvis Newcastles skal besejres.

Birmingham – Portsmouth (Spilles lørdag d. 24-11-2007 kl. 16:00)

Birminghams store opgave i denne sæson er at overleve i den bedste engelske række. Indtil videre er det gået udmærket for oprykkerne, der er nummer 15 inden denne runde. Rundens modstander Portsmouth har gjort det godt i dette efterår. Holdet er placeret som nummer seks, syv point efter Arsenal på førstepladsen. Skal denne placering holdes skal der gerne tre point på kontoen i dette opgør, hvor hjemmeholdet dog ikke må undervurderes.

Arsenal – Wigan (Spilles lørdag d. 24-11-2007 kl. 16:00)

I kampen mellem Arsenal og Wigan er der dømt top mod bund. The Gunners topper rækken, mens Wigan er at finde i den kedelige ende af tabellen på en 19. plads. Arsenal er efter 12 kampe endnu ubesejrede i denne sæson, og Wigan skal leverede en god præstation hvis der skal ændres på den statistik. Wigan har nemlig blot hentet to sejre i denne sæson, og de er begge hentet på hjemmebane.

Everton – Sunderland (Spilles lørdag d. 24-11-2007 kl. 16:00)

Everton spillede i sidste runde 1-1 mod Chelsea på Stamford Bridge, i en kamp hvor holdet længe så ud til at tabe. Et sent mål sikrede dem uafgjort, og det skal de forsøge at bygge videre på i kampen mod oprykkerholdet, Sunderland. Udeholdet ser ud til at gå en svær kamp i møde, men point ville bestemt lune, da holdet blot er to point fra nedrykningsstregen.

Middlesbrough – Aston Villa (Spilles lørdag d. 24-11-2007 kl. 16:00)

Middlesbrough har ikke set imponerende ud i dette efterår. Holdet er kun lige over nedrykningsstregen, blot to point fra Bolton og Wigan, mens der er fire point ned til ligaens absolutte bundhold, Derby. Aston Villa derimod har med Martin Laursen i forsvaret gjort det fint indtil videre, og indtager 8. pladsen inden denne runde. Selvom Middlesbrough spiller på hjemmebane, vil Aston Villa være små favoritter.

Bolton – Manchester United (Spilles lørdag d. 24-11-2007 kl. 16:00)

Bolton ser på papiret ikke ud til at have mange muligheder lørdag eftermiddag, når Manchester United kommer forbi. Holdet har skuffet i de første 13 kampe, og har noget at rette op på. Gæsterne er til gengæld helt med i toppen, hvor de har lige så mange point som Arsenal, der dog har spillet en kamp mindre. Bolton kommer til at kæmpe hårdt for at få point, da United næppe vil stille sig tilfreds med andet end en sejr.

Manchester City – Reading (Spilles lørdag d. 24-11-2007 kl. 16:00)

En af sæsonens overraskelser er Manchester City, der i efteråret har gjort det så godt, at de besidder tredjepladsen, foran både Chelsea og Liverpool. Reading har en midterplacering, med fem point ned til nedrykningsstregen. Derfor vil tre point i dette opgør bringe dem et pænt stykke væk fra bunden, mens der dog stadig vil være et stykke op til de bedste hold. Hjemmeholdet har dog også brug for de tre point, hvis de skal bibeholde deres plads i toppen.

Derby – Chelsea (Spilles lørdag d. 24-11-2007 kl. 18:15)

En enkelt sejr har Derby hentet i deres første 13 kampe, og det betyder, at de er placeret på 20. pladsen med blot seks point. Det vil de sandsynligvis også have efter opgøret mod Chelsea, der som mesterskabskandidater skal vinde et opgør som dette. The Blues åbnede ikke sæsonen helt som forventet, hvor det blev til et par skuffende resultater. De ser dog ud til at være tilbage igen, og i dette opgør ser der ud til at være gode chancer for tre point.

West Ham – Tottenham (Spilles søndag d. 25-11-2007 kl. 14:30)

Tottenham fik en katastrofal start på Premier League, men ser nu ud til at være på vej op i tabellen igen. En 4-0-sejr over Wigan i sidste spillerunde har helt sikkert tilført holdet selvtillid, men rundens modstander, West Ham, er også fulde af selvtillid. I sidste runde sejrede de med hele 5-0 over Derby på udebane. Det er derfor to spilleglade hold, der mødes i søndagens første kamp.

Fulham – Blackburn (Spilles søndag d. 25-11-2007 kl. 17:00)

Runden afsluttes af opgøret mellem Fulham og Blackburn. Fulham er inden denne runde nummer 13, mens det ser bedre ud for gæsterne fra Blackburn, der er placeret på 7. pladsen. Hjemmeholdet kan med en sejr spille sig længere væk fra bunden, mens Blackburn med tre point kan rykke nærmere på toppen, eller i hvert fald kan beholde deres placering i den bedre halvdel af tabellen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu