Наши партнеры

MenuOptakt: Premier League 13. Runde

Engelsk fodbold

Kan Arsenal og Manchester United fortsætte den gode form, når de i trettende runde møder Reading og Blackburn? Vil Chelsea være i stand til at slå Everton på Stamford Bridge, og hvem vil vise sig stærkest i lokalderbyet mellem Birmingham og Aston Villa? Alt dette får vi svar på i denne runde i Premier League. Vi har kigget nærmere på samtlige opgør.

Sunderland – Newcastle (Spilles lørdag d. 10-11-2007 kl. 13:45)

Rundens første kamp er et lokalderby mellem The Black Cats og The Magpies. Det er det 127. møde mellem disse to hold, og der er lagt op til en intens kamp. Sunderland tabte i sidste spillerunde til Manchester City, mens Newcastle blev sat på plads af Portsmouth, der sejrede med hele 1-4. For hjemmeholdet vil en sejr betyde meget, da det vil bringe dem længere væk fra nedrykningsstregen. Det er bestemt ikke en umulig opgave Sunderland, der også har fordel af hjemmebane, står overfor.

Derby – West Ham (Spilles lørdag d. 10-11-2007 kl. 16:00)

Derby jagter sæsonens blot anden sejr i kampen mod West Ham. Holdet er absolut sidst i tabellen, mens West Ham indtager 11. pladsen. Udeholdet har blot vundet én ud af de sidste seks kampe i ligaen, og det er dermed to formsvage hold, der mødes på Pride Park. London-klubben er ramt af skader, men til opgøret vil midtbaneveteranen Fredrik Ljungberg, angriberen Dean Ashton og forsvarsspilleren James Miller kunne vende tilbage i startopstillingen, hvilket unægtelig vil pynte på det skadesplagede West Ham-hold. Opgøret ligger meget åbent, og kampen kan tippe til begge sider.

Liverpool – Fulham (Spilles lørdag d. 10-11-2007 kl. 18:15)

Hjemmeholdet Liverpool møder op til denne kamp med en historisk stor sejr fra Champions League, da Besiktas i midtugen blev slået hele 8-0. Fulham kommer også til dette opgør med en sejr. I sidste spillerunde besejrede de Reading med 3-1 på hjemmebane. I dette opgør ser det dog svært ud for London-klubben. Holdet har aldrig vundet på Anfield uanset turneringen, og samtidig kan hjemmeholdet med sejr give manager, Rafael Benitez, en jubilæumsgave i form af en sejr. Det er nemlig Benitez’ kamp nummer 200 i spidsen for Liverpool.

Birmingham – Aston Villa (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 14:00)

Søndagen indledes i Premier League med rundens andet lokalderby. Birmingham tager hjemme på St. Andrews imod Aston Villa, der med stor sandsynlighed har danske Martin Laursen med i forsvaret. Udover den håneret, der følger med i sådanne opgør, så har begge klubber også brug for pointene. Hjemmeholdet har tabt fem af de sidste seks kampe, mens Aston Villa ikke har vundet på udebane i over et halvt år. Set ud fra dette kunne dette opgør godt ende uafgjort.

Chelsea – Everton (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 15:00)

To formstærke hold mødes søndag eftermiddag på Stamford Bridge. Chelsea er ubesejrede i de sidste ti kampe, men var godt nok lidt heldige med at spille uafgjort med Schalke i midtugens Champions League. Udeholdet har efter nederlaget til Liverpool vundet alle kampe siden, og er godt kørende. Den gode form får Everton også brug for i kampen mod The Blues, der ikke har tabt en kamp på hjemmebane i Premier League i de sidste 68 kampe. Hjemmeholdet må undvære førstekeeper, Petr Cech og anfører John Terry, men må alligevel betegnes som favoritter til opgøret.

Tottenham – Wigan (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 16:00)

Juande Ramos, der for nyligt overtog manager-sædet i Tottenham, er klar til sin debut i Premier League på hjemmebane. Begge hold ligger nede omkring nedrykningsstregen. Wigan lige under, og Tottenham lige over. De to hold har dog det samme antal point, hvorfor denne kamp er meget vigtig for begge hold. Wigan fyrede i mandags Chris Hutchings efter 0-2-nederlaget til Chelsea. Udeholdet har hverken i forsvaret eller angrebet set overbevisende ud, og hjemmeholdet Tottenham vil være favoritter til opgøret.

Manchester United – Blackburn (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 16:00)

Der er lagt op til et spændende opgør på Old Trafford. Rækkens nummer to og seks tørner sammen, og hvis Blackburn skulle løbe med sejren, vil det være holdets sejr nummer 50 med Mark Hughes ved roret. Hjemmeholdets manager, Sir Alex Ferguson, står over for sin første opgave i sit 22. år som manager i Manchester United. Det er ganske enkelt imponerende hvad skotten har opnået i disse år, og med en sejr i dette opgør kan The Red Devils spille sig på en foreløbig førsteplads i Premier League.

Bolton – Middlesbrough (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 16:00)

Der er lagt op til bundbrag på Reebok Stadium, når Bolton tager imod Middlesbrough. I sidste runde sikrede Luke Young udeholdet uafgjort mod Tottenham, og at det var netop Young, der er forsvarsspiller, der scorede fortæller lidt om hvor stærk gæsternes offensiv er i øjeblikket. I torsdag opnåede hjemmeholdet et godt resultat i UEFA Cuppen, da det blev til 2-2 mod Bayern München. Dette må have givet selvtillid til hjemmeholdet, der også via hjemmebanefordelen er små favoritter i dette opgør.

Portsmouth – Manchester City (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 17:00)

På Fratton Park tørner rækkens nummer fem, Portsmouth, og nummer tre, Manchester City, sammen. Hjemmeholdet vil forsøge at udbygge deres ubesejrede stime til otte kampe. Det er også kampen hvor manager, Harry Redknapp, står i spidsen for holdet i kamp nummer 200. Begge hold har fået en rigtig god indledning på denne sæson, faktisk den bedste nogensinde. Der skulle også være gode muligheder for mål i dette opgør, for i de sidste 37 liga- og pokalkampe på Fratton Park er det ikke endt uden scoringer. Søndagens sidste opgør bliver en tæt affære.

Reading – Arsenal (Spilles mandag d. 12-11-2007 kl 21:00)

Rundens sidste opgør står mellem midterholdet Reading og ligaens førerhold Arsenal. The Gunners har set fantastiske ud indtil videre, hvor den ene sejr har fuldt den anden. På trods af dette skal Reading bestemt ikke undervurderes. Arsenal døjer også med et par skader. Angriberen, Robin van Persie er knæskadet, mens forsvarsspilleren Philippe Senderos døjer med en rygskade. På trods af dette må udeholdet være favoritter til at sejre, i mandagens sene opgør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu