Наши партнеры

MenuOptakt: Liverpool – Manchester United

Engelsk fodbold

Lørdag eftermiddag er der topkamp på programmet i Premier League, når Liverpool på hjemmebane tager i mod de forsvarende mestre fra Manchester United. Et vigtigt opgør for begge klubber, idet der ikke blot er vigtige point til mesterskabskampen på spil, men også prestige ved at slå en af de største konkurrenter.

De sidste år har det været Manchester United og Chelsea, der for alvor har kæmpet om Premier League-titlen. Dette er ikke tilfredsstillende for Liverpool, der som et af de største klubber i England også gerne vil være med hvor det er sjovest. Men hvad er det, der går galt for Liverpool? Holdet er bestemt ikke profilfattigt, og har også fået international succes, men i den hjemlige liga har konkurrenterne bare været skarpere og mere koldblodige, når det skulle afgøres.

Rafael Benitez’ tropper har åbnet den nye sæson udmærket, og er således placeret på andenpladsen efter Chelsea, med samme antal point efter tre kampe. Sunderland og Middlesbrough er begge blevet besejret, men sejrene blev ikke hentet i overbevisende stil. Senest blev det til 0-0 på udebane mod Aston Villa. Indtil videre har Liverpool blot lukket et enkelt mål ind, mens de selv står noteret for tre scoringer.

Manchester United har kun spillet to kampe i denne sæson. Holdet åbnede hjemme på Old Trafford mod Newcastle, men formåede blot at spille 1-1. I den efterfølgende runde blev Portsmouth besejret på udebane med cifrene 1-0. En udmærket start, selvom det uafgjorte resultat på hjemmebane nok næppe var helt tilfredsstillende.

Hvis vi tager et kig på de to holds seneste 10 indbyrdes kampe, står United med et klart overtag. Hele syv af opgørene er endt med sejr til De Røde Djævle, men Liverpool blot står noteret for to sejre. Derudover er det kun lykkes Liverpool at score tre mål, mens United har lavet elleve af slagsen. Sidst de to klubber mødtes var tilbage i marts i en Premier League-kamp, hvor Manchester United vandt hele 3-0, og Liverpools Mascherano blev udvist i første halvleg.

Alt det statistik kan dog ikke bruges til meget på banen. Nu gælder det en ny sæson, og det skal blive spændende at se styrkeforholdet mellem de to klubber.

Op til kampen har der været tvivl om Steven Gerrard og Fernando Torres, men de ser begge ud til at kunne deltage i opgøret, hvilket formentlig bliver af stor betydning, da de er blandt de største profiler på Liverpool-mandskabet.

Manchester United står stadig uden Cristiano Ronaldo, der ventes klar i næste måned.

Kampen på Anfield fløjtes i gang kl. 13.45 og kan følges på Kanal 5 eller Canal+ Sport1.

Forventede startopstillinger:

Liverpool:

Reina

Arbeloa – Carragher – Skrtel – Dossenaa

Kuyt – Mascherano – Gerrard – Riera

Keane – Torres

Manchester United:

Van der Sar

Brown – Ferdinand – Vidic – Evra

Anderson – Fletcher – Scholes – Giggs

Tevez – Rooney

TotalBold.dk’s bud på kampen:

I disse kampe er intensiteten altid i top, da hverken Liverpool eller Manchester United selvfølgelig ikke ønsker at tabe. Der er ikke nogen af de to klubber, der har spillet prangende i begyndelsen, men formentlig får vi en rigtig flot fodboldkamp at se. TotalBold.dk tror på et tæt opgør, med hård fight som det kendes fra Premier League. Vores bud på kampen er 1-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu