Наши партнеры

MenuOptakt: 3. runde af FA-cuppen

Engelsk fodbold

Denne weekends kampe i FA-cuppen er præget af opgøret mellem to af de store giganter i engelsk fodboldhistorie, nemlig braget mellem Liverpool og Arsenal. Ydermere er der en række kampe, som på papiret ser spændende ud.

Hvert år er glæder tilhængerne sig til FA-cuppen, da mange af dem mener, at denne turnering virkelig viser, hvad fodbold virkelig handler om. Mange ønsker at se en af klubberne i de mindre ligaer drille de store fra toppen af Premier Leauge, og allerede i 3. runde i årets FA-cup kan der være overraskelser på vej.

Et af de mest spændende og intense opgør kan man finde i Birmingham, hvor The Blues tager imod Newcastle. Hjemmeholdet har kun tabt én kamp på hjemmebane i år, mens de sidste tre opgør mellem disse to hold på St Andrews er endt uafgjort.

En mindre spændende kamp på papiret ser man i London, hvor de forsvarende Premier League-mestre tager imod Macclesfield, hvor Chelsea skal ud og vise publikum, at de kan score mål. Og man må sige, at muligheden er der.

Årets første opgør i årets FA-cup mellem to Premier League-hold finder man kl. 16.00 i Portsmouth, hvor hjemmeholdet tager imod Wigan. Portsmouth har kun tabt én kamp på hjemmebane i år, og de har været forrygende i Premier League, mens de for tiden er ubesejret i 8 kampe.

Rundens højdepunkt bliver den spændende kamp på Anfield mellem Liverpool og Arsenal. Hjemmeholdet har imponerende vundet 9 ud af deres 11 hjemmekampe i Premier League i år, mens Arsenal har vist utrolig styrke, når de har mødt de store hold. Arsenal må se bort fra deres to profiler, Cesc Fabregas og Robin van Persie, hvilket er en kæmpe svækkelse for det London-holdet. Gerrard har op til kampen udtalt, at Gunners bør frygte Liverpool, og dermed er der fyret op, inden kampen starter tidligt i morgen aften. Liverpool og Arsenal har tidligere mødt hinanden15 gange i FA-cuppen, hvor Arsenal fører med 6 sejre, mens Liverpool har slået London-klubben 5 gange. Så det bliver uden tvivl en lige og intens kamp i morgen på Anfield.

Søndag spilles der 4 kampe, hvor de tre af dem er rene Premier League-klubber. Sheffield United tager imod Man City, mens Blackburn skal til Liverpool for at kæmpe imod Everton. Premier Leagues førerhold, Manchester United, tager imod Aston Villa, hvor Man Utd er klare favoritter. De Røde Djævle er ubesejret i de seneste 21 kampe imod Villans. United har dermed ikke tabt til holdet fra Birmingham siden sæsonen 1983/1984, og mon ikke at denne statistik fortsætter?

Kampprogram:

Lørdag

Kl. 16.00

Birmingham – Newcastle

Chelsea – Macclesfield

Doncaster – Bolton

Hull – Middlesbrough

Leicester – Fulham

Nottm Forest – Charlton

Portsmouth – Wigan

Reading – Burnley

Sheff Utd – Swansea

Watford – Stockport

West Ham – Brighton

Kl. 18.15

Liverpool – Arsenal

Søndag:

Kl. 15.00

Manchester United – Aston Villa

Kl. 16.00

Everton – Blackburn

Sheff Wed – Man City

Kl. 17.00

Cardiff – TottenhamKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu