MenuOpdateret: Getafe fans kommer med racistiske tilråb nok engang

Spansk fodbold

En gruppe af Getafe fans råbte racistiske ukvemsord efter Valencias back, Miguel, under onsdagens opgør i Copa Del Rey.

Dommeren stoppede kampen midt i anden halvleg og bad klubben om at få deres tilhængere til at stoppe med at lave racistiske lyde, fortalte de spanske medier i går.

Getafe sendte en melding ud i højtalerne, samt viste en besked på måltavlen.

”Getafe fansene er generelt gode fans der opfører sig ordentligt, men blandt dem er der altid et par idioter,” fortalte Valencias tidligere Getafe træner, Quique Sanchez Flores, efter kampen der sluttede 1-1.

”Disse ting sker på næsten alle stadions, men man hører altid lidt ekstra fra disse få idioter.”

Det er ikke første gang Getafes fans har råbt racistiske ting til spillere af mørk afstamning. Sidste sæson blev Getafe tildelt en bøde på ca. 22.500 kr. af det Spanske Fodbolds Forbund, da Getafe havde kommet med lignende tilråb til Barcelonas camerounske angriber Samuel Eto’o, og sæsonen før lød bøden på 4.500 kr., dengang gik det også udover Eto’o.

Hvad straffen bliver denne gang er stadig uvist.

Opdateret fredag d. 12. januar 14 :15:

Getafes præsident, Angel Torres, har lovet ikke at skåne de fans der kom med racistiske tilråb til Valencias Miguel, i onsdags under Copa Del Rey opgøret.

”De er svært at finde den lille gruppe af åndssvage mennesker, men hvis vi fanger dem smider vi dem ud af stadionet, og i værste fald tager vi sæsonkortet,” fortalte Torres i dag til sportsavisen ASKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu