Наши партнеры

MenuOlympique Marseille køber FC Portos anfører

Fransk fodbold

Den 28-årige argentiner Lucho González, der har været en stor profil og anfører hos FC Porto, har indgået en 4-årig aftale med Olympique Marseille.

FC Porto har vundet det portugisiske mesterskab fire år i træk, og det har været med Lucho i en bærende rolle. Hans tilnavn er meget sigende ”kommandanten” på grund af hans evne til at binde sit hold sammen, og det er derfor et stort tab for FC Porto, at han nu er skiftet til Olympique Marseille i fransk fodbold.

Lucho, der kostede Marseille ca. 12,7 mio. kroner, ser dog frem til et nyt eventyr og siger ifølge UEFA´s hjemmeside:

”Jeg tror, min karriere vil nå nye højder her i storklubben Marseille. Klubbens interesse for mig og ordene fra manager Didier Deschamps tiltalte mig. De har fanatiske fans, som minder meget om dem, vi har i Argentina.”

Deschamps selv mener, at Lucho skal arbejde på konditionen, men er derudover glad for at få argentineren til klubben. Lucho er det fjerde køb, Marseille har foretaget i denne sæson, idet Souleymane Diawara er kommet til fra Bordeaux, Edouard Cissé fra Besiktas og Charley Fomen fra en klub i Cameroun.

Lucho startede sin professionelle karriere i sydamerikansk fodbold i 1998, men skiftede til FC Porto i 2005. Her nåede han i 4 sæsoner at spille 109 kampe og score 31 mål, og det er desuden blevet til 41 kampe og 5 mål for det argentinske landshold siden debuten i 2003.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu