Наши партнеры

MenuOfficielt: Allardyce fyret i Newcastle

Engelsk fodbold

Otte måneder, det var hvad Sam Allardyce fik i det varme trænersæde hos Newcastle. Parterne er nemlig blev enige om, at ophæve samarbejdet i dag.

Sam Allardyce var et varmt navn i sommer, da han blev hentet til Newcastle. Otte succesfulde år i Bolton satte ham blandt andet i forbindelse med jobbet som landstræner for England, men Allardyce valgte i sidste ende, at takke ja til jobbet som Newcastle-manager, hvilket skulle vise sig, at blive det forkerte valg for englænderen.

Efter den første halve sæson i klubben stod det klart, at klubben lå på en skuffende ellevteplads, hvilket i dag fik Newcastles ledelse til at give ham en fyreseddel.

”Mike og jeg vil gerne rette en officiel tak til Sam for hans anstrengelser, og vi ønsker ham det bedste i fremtiden. En ny træner er endnu ikke blevet udpeget. Vi vil offentliggøre nyt i sagen, når det bliver aktuelt,” siger klubbens bestyrelsesformand, Chris Mort, til klubbens hjemmeside.

”Jeg er skuffet over at skulle forlade Newcastle, men jeg ønsker klubben det bedste i resten af sæsonen og i fremtiden,” forklarer Allardyce i sin afskedssalut.

Klubbens assistenttræner Nigel Pearson overtager ansvaret for holdet midlertidigt, hvilket betyder, at han skal styre tropperne mod Manchester United på lørdag.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu