Наши партнеры

MenuOdemwingie: Manchester ye be warned!

Champions League

Peter Odemwingie har advaret Manchester United om at de ikke skal tro at kampen mod hans hold, Lille, kommer til at blive en walk-over, da han forsikrer at det franske hold har hvad der skal til.

Frankrigs nuværende 3. plads, Lille, tager i mod de engelske giganter i det første af de klubbers 1/8 finale opgør. Kampen finder sted om præcis en uge.

Selvom Lilles trup ikke er ligeså stjernespækket som Uniteds, er Odemwingie overbevist om at hans klub kan matche Englands nr. 1.

”Det kan godt være vi ikke modtager de fede lønchecks som United spillerne gør, men vi vil vise at vi fortjener de samme penge som dem, ved at slå dem ud af Champions League,” skulle Odemwingie have fortalt The Sun.

”Vi er parate til hvad som helst. Navne betyder intet i fodbold. Vi spiller mere som et hold, og går mere op i at arbejde som en enhed, end at blive genkendt rundt omkring i verdenen.”

”Vi har kvalitetsspillere, der med deres erfaring, kan spille lige op med deres bedste som Ronaldo, Rooney og Ferdinand.”

”De har måske nogle af de bedste spillere i Europa, men det betyder ikke noget for os. Vi vandt 2-0 over Milan i vores sidste kamp – så det at møde United bliver ikke noget problem.”

Ordkrigen er allerede begyndt mellem de to klubber, og Odemwingie mener også at Lille matcher United andre steder end blot spillermateriale. Træneren, Claude Puel, er også på samme niveau som Sir Alex Ferguson.

”Jeg ved at en kamp er andet end blot det der sker på banen. Psykologi spiller også en vigtig rolle, og Lille er en klub af en hvis karakter,” tilføjede Odemwingie.

”Vi ændrer altid lidt på taktikken afhængig af modstander og vores egen situation. Her vil jeg sige at Claude Puel gør det ligeså godt som de allerbedste.”

”Alex Ferguson er en institution, men vi har også gode trænere, der har hvad der skal til, for at konfrontere legenden.”

”Med en godt resultat på hjemmebane, bliver retur-opgøret i England, blot en simpel formalitet.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu