Наши партнеры

MenuNy turneringsstruktur i de lavere rækker

Dansk fodbold

I fremtiden skal kvalrækken afskaffes, og i Danmarksserien vil der være tre puljer, med hver 14 hold, i stedet for de nuværende to puljer, med 16 hold. Dette har DBU besluttet på et repræsentantskabsmøde.

I en pressemeddelelse fra DBU meddeles der, at alle DBU’s turneringer skal begynde om efteråret og slutte i foråret. Kvalifikationsrækken, som før har fungeret som en ”buffer”-række mellem DBU’s efter- og forårsturneringer og lokalunionernes kalenderårsturneringer, bliver samtidig afskaffet, mens også Danmarksserien ændres, således at der i fremtiden vil være tre puljer af 14 hold, i stedet for to puljer med 16 hold, som der i øjeblikket er.

Vending af turneringen og nedlæggelsen af Kvalifikationsrækken betyder, at lokalunionerne fremover i stedet for at skulle ”aflevere” oprykkerne til Danmarksserien i juni, skal gøre det i november.

Forslaget krævede en konsekvensændring i propositionerne for Herre-DM, idet antallet af nedrykkere fra 2. division skal udvides fra fire til seks hold. Fire hold rykker ned fra hver pulje i Danmarksserien, hvilket i alt giver 12 hold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu