Наши партнеры

MenuNy præsident valgt i Paris

Fransk fodbold

Paris SG skrottede i januar Charles Villeneuve som præsident, og i dag har klubben så fundet deres ny boss. Det blev Sebastien Bazin, der indtil nu har været direktør klubbens største aktionær.

Charles Villeneuve fik i januar sparket som præsident i den traditionsrige franske klub, Paris SG, efter kritik af klubbens ledelse. Efterfølgende opstod et større kaos i klubben, og det hele endte med at bestyrelsen gik af.

I dag blev den nye præsident så fundet, da valget faldt på Sebastien Bazin, der hidtil har været klubbens største aktionær. Han er direktør i Colony Capital, som ejer 62,5 procent af Paris SG, og derfor var valget af ham ikke den største overraskelse.

“I de kommende uger vil vi finde og udpege de mest talentfulde mennesker, som fremover skal arbejde sammen med os. Vi må dele ambitionen og visionen om at lave Paris Saint-Germain til en storklub i Europa i fremtiden,” siger Bazin til French Football League.

Bazin har allerede udpeget Philippe Boindrieux som sin midlertidige direktør, og den første beslutning de skal tage er, om de skal forlænge kontrakten med træner Paul Le Guen, der indtil videre har ført holdet til en tredjeplads i ligaen, hvor de er fire point efter Lyon.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu