Наши партнеры

Menu



Niki Zimlings agent rasende

Dansk fodbold

Niki Zimlings agent, Vincenzo Morabito, er efter Esbjergs meddelelse om, at man vil bænke Niki Zimling, fornærmet og rasende på klubben.

Niki Zimling meddelte kort før jul, at han ikke ønskede, at forhandle med andre klubber før sommeren. Til den tid vil den 22-årige Esbjerg-anfører, kun have et halvt år tilbage af sin kontrakt, og vil dermed frit kunne forhandle med andre klubber.

Den melding blev Esbjerg-ledelsen ikke glade for, da de gerne ville have solgt Niki Zimling allerede i denne vinterpause. I stedet meddelte man i går, at holdet vil bænke Esbjerg-anføreren, hvis ikke spilleren skifter i januar.

Niki Zimlings agent, Vincenzo Morabito, er rasende over Esbjerg-ledelsens opførsel, som han finder amatøragtig, og agter at tage en advokat på sagen.

”Vi er rystede og chokerede over den fremgangsmåde, Esbjerg har brugt. Det tangerer mobning og virker amatøragtigt, når en klub vil smide sin bedste spiller på bænken. Jeg vil snarest tage kontakt til en advokat, der skal se på denne sag. Vi vil ikke acceptere, at Esbjerg behandler Niki på sådan en måde,” udtalte Vincenzo Morabito til Ekstra Bladet.

Niki Zimlings agent, mener da også, at klubben selv er skyldig for at have bragt dem i denne uheldige situation.

”I marts i år gav vi faktisk Esbjerg mulighed for at forlænge Nikis kontrakt. Vi hørte intet i to måneder. Siden kom de tilbage med et latterligt og helt urimeligt udspil,” fortalte agenten.

Hovedpersonen selv, Niki Zimling, har fået mundkurv på i sagen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu