Наши партнеры

MenuNewcastle-spiller nægter at spille

Engelsk fodbold

Charles N’Zogbia blev i kampen mod Manchester City kaldt “insomnia” af træner, Joe Kinnear, og nu vil kantspilleren aldrig mere spille under træneren.

Charles N’Zogbia blev under kampen mod Manchester City kaldt “insomnia”, hvilket betyder søvnløshed, af træner, Joe Kinnear. Det er den franske kantspiller blevet så fornærmet af, at han aldrig mere vil spille under ham mere, og derfor har han valgt at strejke, indtil han bliver solgt.

“For det første vil jeg gerne undskylde for at ville væk fra klubben. Men efter at være blevet fornærmet af Joe Kinnear, vil jeg aldrig spille for ham igen, så længe han er Newcastle-manager. Klubben er klar over, at der er bud på mig, og de burde acceptere et af dem,” siger han ifølge den engelske avis, The Daily Telegraph.

Joe Kinnear forstår dog ikke, hvad problemet er, da han bare mener, at han har udtalt spillerens navn forkert ved en fejltagelse.

“Jeg kunne simpelthen ikke forstå det, da jeg fik at vide, at Charles havde udsendt en meddelelse om, at han var blevet fornærmet, åbenbart for småting som, at jeg udtalte hans navn forkert. Ok, jeg snublede lidt i ordene, men hvis jeg fik et pund for hver gang, jeg udtalte en spillers navn forkert igennem årene, ville jeg i den grad være en velhavende mand,” fortæller Joe Kinnear.

“Der har allerede været masser af citater angående Charles her i januar, hvor det bliver nævnt, at han er interesseret i at forlade klubben til fordel for andre klubber, men sandheden er, at vi ikke har modtaget et formelt bud på ham,” fastslår Newcastle-manageren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu