Fransk fodbold

Dette opgør blev en kende mere jævnbyrdigt end man kunne håbe. Det målløse opgør mellem Nancy og Toulouse var ikke en af den slags, hvor taget lettede fra stadion.

Der var lagt dej i ovnen, til hvad der lignede et intenst, kogende drama, da Nancy og Toulouse stødte sammen i den franske Championnat.

Det blev dog ikke end andet end en tur på køl for den ovnklare kamp, da ingen af de to hold gjorde sig gældende i en kedelig 0-0-kamp.

De to hold forlod banen med et point hver, mens Nancys Dia dog forlod den et kvarter før.

I første halvleg skete der ikke alverden, da blot en chance fra hvert hold, var hvad denne halvdel af kampen bød på. Dia havde et velkvalificeret forsøg for dagens hjemmehold, Nancy, mens Mansare sørgede for noget at byde med fra gæsternes side.

I anden halvleg fortsatte samme takt, mens gæsterne forsøgte at udskifte sig vej til mere flow i kampen. Dagens højdepunkt fandt dog sted, da Dia fra hjemmeholdet modtog et direkte rødt kort efter en dum forseelse. Herfra kunne de to hold takke af med 0-0.