Наши партнеры

MenuMuligt comeback til Keegan

Engelsk fodbold

Simon Clifford og hans sydafrikanske samarbejdspartnere, planlægger at investere i den engelske klub, Newcastle United. Hvis denne forhandling ender succesfuldt, vil Kevin Keegan igen blive manager i klubben.

Kevin Keegan var manager i Newcastle indtil i sommers, hvor den respekterede manager, valgte at forlade sin post i klubben, efter en grundlæggende uenighed mellem ham og klubbens ejer, Mike Ashley.

Dette medførte store fandemonstrationer mod netop klubbens ejer, Ashley, der da også besluttede sig for at sælge klubben.

En af de interesserede er rigmanden Simon Clifford, der har slået sig sammen med et sydafrikansk konsortium. Hvis det bliver netop disse der køber den berømte engelske klub, vil det ifølge Clifford igen blive Keegan der kommer tilbage på posten som manager.

”Førsteprioriteten vil være, at få Kevin Keegan tilbage til klubben, og vi havde et virkelig godt møde i mandags,” siger Clifford til Sky Sports. Han udtaler, at selvom det nu ikke skulle lykkedes ham at overtage klubben, er det gode chancer for, at Kevin Keegan igen bliver manager.

”Jeg ved, at der er andre konsortier, der ser på klubben, da det er et meget attraktivt tilbud, og jeg forestiller mig ikke, at Kevin ikke også taler med dem,” siger Clifford.

Newcastle nuværende manager, Joe Kinnear, er indtil videre ansat som manager i klubben, indtil slutningen af oktober måned.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu