Наши партнеры

MenuMonaco besejrede snævert PSG

Fransk fodbold

Det blev som forventet en tæt affære, da to af fransk fodbolds mest markante klubber, Monaco og PSG, bød op til dans i den første runde af den franske Championnat. Dog rendte Monaco af med sejren efter en sen scoring.

Der var lagt brænde i bålet til lidt af et opgør, da Monaco og PSG i dag stødte sammen på det ydmyge stadion i Monaco. Dog blev det ikke til den helt store målfest, da de to forhenværende giganter tørnede sammen.

Selvom boldbesiddelsen var på hjemmeholdets side i første halvleg, var det gæsterne fra Paris, der endte med at gå til pause med to skud på mål. Efter syv minutter blev en PSG-spiller fanget kort udenfor feltet, hvilket udmundede sig i et frispark, som Jerome Rothen tog sig af. Den trofaste spiller skød mod mål, dog uden at gøre dette til nogen fare for mål.

Kampen næste iøjnefaldende chance faldt skam også til PSG, da Pancrate kom til afslutning. Sylvain Armand stod for et godt forarbejde, hvilket gav angriberen en gunstig skudmulighed lidt udenfor feltet, som var det selv samme frispark, som holdkammeraten Rothen havde sparket. Denne gang heller med held.

I anden halvleg kom der mere gang i sagerne, og specielt Monaco oppede sig og kom frem til et væld af muligheder. Efter en første havleg som virkede låst af taktiske tanker, kom begge hold mere sprudlende ud til anden halvleg.

Det hele udmundede sig i en scoring til hjemmeholdet efter 79 minutter. Et hurtigt taget frispark og derefter et indlæg lige inde i pandebrasket hos Federic Nimani, der snildt headede den op i venstre hjørne. Dette resultat holdt kampen ud, hvorfor Monaco kan glæde sig over en vigtig sejr over rivalerne fra starten af sæsonen.Kommentér

En kommentar til “Monaco besejrede snævert PSG

  1. Philip Bludnikow siger:

    Vi ser frem til endnu en sæson med parisiansk middelmådighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu