Наши партнеры

MenuMoeller rådgiver Juve: Shop i Tyskland

Italiensk fodbold

Andy Moeller opfordrer hans tidligere klub, Juventus, til at lede i Tyskland, efter spillere der kan forstærke dem til næste sæson.

Den Gamle Dame har da også meldt deres interesse til en del Bundesliga spillere, da de med udsyn til at rykke op i Serie A har brug for en del forstærkninger, og Moeller beundrer meget de tre navne der er sat i forbindelse med klubben.

Selvom midtbanespilleren, der var at finde i Juve fra 1992-94, vurderer angriber Miroslav Klose og Dortmunds stopper, Christoph Metzelder, meget højt, finder han dog en hvis Bayern spiller mere interessant.

”Claudia Pizarro er en spiller Juve skal holde øje med,” fortæller Viktoria Aschaffenburg træneren.

”Han er ikke ligeså jaget som Klose, men jeg er overbevist om at han er ligeså god som Werder Bremen angriberen.”

”Hans kontrakt udløber snart, og hvis jeg var Juve og valget stod mellem disse tre spillere, ville jeg stemme for Pizarro.”

Den tidligere tyske landsholdsspiller, der p.t. er i Torino for at få gode træningstips fra Didier Deschamps, snakkede også godt om de to han mener var Tysklands bedste under VM.

”Klose er nok den bedste tyske spiller lige p.t.,” tilføjer Europamesteren fra 1996. ”Han bliver dog jagtet fra en masse klubber rundt omkring i Europa, og mange topklubber fra Spanien og England vil forsøge ihærdigt på at tegne kontrakt med ham. Han er en ideel spiller, men det bliver meget svært for Juventus at overtale ham til at spille for dem.”

Den tyske stopper, Christoph Metzelder, for også et par rosende ord med på vejen.

”Metzelders kontrakt løber også snart ud. Han er en fantastisk spiller og har vist sit værd i Borussia i de seneste 7 år.”

”Han havde et fantastisk VM, og vil helt klart være en god forstærkning for Juventus. Han ville tilføje et friskt pust i truppen, og jeg tror han egner sig perfekt til italiensk fodbold. Helt klart en spiller jeg ville gøre meget for at hente.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu