Наши партнеры

MenuMikel tilbage efter undskyldning

Andet fodbold

Nigeria har valgt at tage Chelseas midtbanespillere John Obi Mikel tilbage til landsholdet, og har udtaget ham til venskabskampen mod Makedonien i Skopje.

Mikel, der sidst spillede for sin nation i marts, er en del af den 21-mands trup, der den 22. august, skal teste formen i Makedonien.

Den 20-årige blev suspenderet af NFA, efter han udeblev fra en African Nations Cup kvalifikationskamp mod Uganda, i august.

En klub-mod-land krig blev sat i gang mellem Chelsea og Nigeria, grundet mistanke om den skade Chelsea påstod Mikel havde, og dermed forbød ham tage til kampen.

Det førte til at træner Berti Vogts, satte ham af holdet. Nu har Mikel så sagt undskyld til NFA og Vogts, hvilket har givet ham en plads på holdet.

Nu får han så muligheden for at undskylde til sine holdkammerater i Makedonien, som Vogts har krævet at han gør.

”Det er klart en mulighed for Mikel for at sige undskyld til alle spillerne; jeg tror de ville medbringe god moral og forståelse,” udtalte Ademola Olajire, en talsmand fra NFA ifølge BBC Sport.

CSKA Moskva-spilleren Chidi Odiah, der ikke har spillet siden African Nations Cup 2006 pga. en slem skade, er også blevet udtaget til kampen.

Ikechukwu Uche, som Michael Laudrup tidligere på sommeren hentede til Getafe, har endnu ikke spillet for landsholdet, men får formegentlig chancen i Skopje.

Vogts har også offentliggjort, at Nigeria spiller venskabskamp mod Slovenien den 17. november, i stedet for de oprindelige modstandere, Østrig.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu