Наши партнеры

MenuMichael Owen til Manchester United

Engelsk fodbold

Michael Owen stod uden kontrakt og var i gang med forhandlinger med flere klubber, da Sir Alex Ferguson pludselig ringede og inviterede den lille angriber på morgenmad.

Tidligere i dag skrev TotalBold, at Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson, var ude efter en angriber, og at blandt andre Michael Owen var inde i billedet. Og her til aften bekræfter klubben så på sin hjemmeside, at der nu er indgået en 2-årig kontrakt.

Michael Owens karriere har haft sine op- og nedture. Han spillede fra 1996 til 2004 hos Liverpool, hvor han var en farlig angriber med 118 mål i 216 kampe. I 2004 blev han solgt til Real Madrid, men uden den store succes, hvilket også skal ses i lyset af, at han løb ind i flere alvorlige skader, der truede hans karriere. Allerede året efter blev han solgt til Newcastle, hvor hans kontrakt udløb den 30. juni i år.

Michael Owen bekendtgjorde, at han ikke ønskede at forlænge kontrakten, men at han ville finde en ny klub, der dermed kunne hente ham på en fri transfer. Og det blev altså Manchester United, der sikrede sig en 2-årig kontrakt. Det skete på en måde, der endda overraskede Michael Owen selv. Han beskriver det således på Manchester Uniteds hjemmeside:

”Jeg var lige begyndt at tale med andre klubber, da Sir Alex ud af det blå ringede til mig onsdag eftermiddag. Han inviterede mig til at spise morgenmad med ham næste dag, og her fortalte han, at han ønskede at indgå en aftale med mig. Jeg accepterede uden at overveje det et øjeblik.”

Michael Owen takker Sir Alex Ferguson for den tiltro, han er blevet vist, og forsikrer, at han vil tilbagebetale tiltroen med mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu