Наши партнеры

MenuMestrene og Marseille i kamp om Ben Arfa

Fransk fodbold

I sidste uge fortalte Marseille om et chok-skifte omhandlende Hatem Ben Arfa og en transfer væk fra Lyon. Handelen skabte stor opsigt, men næste punkt i sagen er muligvis endnu mere kontroversielt.

I sidste uge markerede den franske klub, Marseille, at det var lykkedes dem at hente den talentfulde fløjspiller, Hatem Ben Arfa, til klubben. Nyheden farede hurtigt rundt i hele Europa og chokbølger skød gennem fodboldens verden, da en af fodboldens største, fremtidige navne havde foretaget sig dette mærkværdige skift.

Som en helt ny drejning på sagen trækker Lyon ganske kort tid efter nu handelen tilbage og fortæller, at ingen handel var færdiggjort. Det har fået Marseille og præsidenten Papa Diouf op af stolen.

“Drengen er vores, slut på historien. Sagen går nu til ligaen, der har modtaget alle relevante dokumenter omkring sagen,” fortalte Diouf til goal.com og fortsætter sin tale:

“Vi har i vores besiddelse et dokument, der beskriver vilkårene for handlen og begge klubbers samtykke.”

“Hele den sag afspejler fint, hvordan Lyons præsident har misfortolket morale. Jeg har lagt mærke til, at klubben tilsyndeladende også har samme problem med deres salg af Gregory Coupet,” angreb Diouf til sidst.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu