Наши партнеры

Menu



Mestrene holder øje med græker

Spansk fodbold

De spanske mestre fra Real Madrid, har sendt en talentspejder til U-19 EM i Østrig, for at holde øje med Panathinaikos’ 17-årige midtbanespiller Sotiris Ninis, når Grækenland møder Spanien.

Reals talentspejder, Rafael Monfort, vil overvære U-19 EM-opgøret mellem Grækenland og Spanien, for at holde øje med Ninis præstation på banen, hævder de spanske medier.

Spekulationerne om den unge græker, der blev indlemmet i førsteholdstruppen af den daværende manager, Víctor Muñoz. Der har floreret mange rygter i den græske presse på de seneste, om hvor supertalentet skulle fortsætte sin karriere, hvor mange store europæiske klubber eftersigende skulle have et godt øje til den unge spiller.

Ninis har skrevet sig ind i historien som den yngste målscorer i Grækenlands bedste liga, i en alder af 16 år, 8 måneder og 17 dage. Siden oprykningen til førsteholdet, har Ninis fået mange kampe for sidste sæsons 3. plads, og har åbnet øjnene hos mange europæiske storklubber, og nu ser det ud til, at Real Madrid er de mest konkrete i jagten på den 17-årige.



Kommentér

En kommentar til “Mestrene holder øje med græker

  1. Mikkel Exner siger:

    Hvis der kommer noget seriøst ud af det her, vil Real Madrid have sikret sig et supertalent.. Har set ham mange gange i TV og engang Live da jeg boede i Grækenland, og han har et gigantisk potentiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu