Наши партнеры

MenuMarseille tabte vigtige point mod Lyon

Fransk fodbold

Marseille smed yhyre vigtige point i kampen om det franske mesterskab, da de søndag hjemme skuffede og tabte 1-3 til Lyon.

Marseille lå før weekendens spillerunde i den franske Ligue 1 side om side med Bordeaux på ligaens førsteplads. Bag sig havde de Lyon, som var definitivt var ude af guldkampen. Alligevel blev det Lyon som løb med sejren.

Det var ellers hjemmeholdet Marseille der sad på det meste fra kampens start, men holdet måtte slukøret gå til pausen bagud 0-2 efter to mål af Karim Benzema, der havde scoret på et straffespark og efter en kæmpe forsvarsfejl.

Marseille havde kampen igennem flere pæne muligheder, men hjemmeholdet var før ineffktive. Først i det 81. minut kom værterne på tavlen, da Sylvain Wiltord for første gang kom på tavlen i Marseille-trøjen og gjorde det til 1-2.

Reduceringen blev dog ikke til mere end et trøstemål, og Juninho kunne i stedet i slutminutterne gøre det han er bedst til – at sparke frispark i kassen. Kampen sluttede dermed 1-3 til Lyon, der med resultatet øgede forspringet til Paris Saint-Germain, som tabte til Thomas Kahlenbergs Auxerre. Lyon ligner dermed en deltager i næste års Champions League.

Marseilles nederlag efterlader derimod klubben på andenpladsen inden de to sidste spillerunder, tre point efter Bordeaux.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu