Наши партнеры

MenuMarseille stadig med i mesterskabskampen

Fransk fodbold

Marseille vandt søndagens sene kamp over et fantasiløst Monaco-hold, hvilket medvirker til, at de stadig er med i kampen om det franske mesterskab.

Efter en kedelig første halvleg, der ikke havde de største begivenheder med sig, kickstartede en række offensive indskiftninger kampen i gang.

Det var belejligt nok også en af indskiftningerne, der sikrede kampens eneste mål. Ivorianeren Bakari Koné satte et flot lob ind med lidt under et kvarter tilbage. I de døende sekunder af kampen kunne Marseilles millionindkøb Brandão slået sejren fast, men helt fri foran mål sparkede den brasilianske spiller bolden langt over overlæggeren.

Det ændrede dog ikke på Marseilles sejr, som holder middelhavsholdet inde i kampen om det franske mesterskab. De tre point sikrer nemlig, at Marseille fra tredjepladsen fortsat kun har fem point op til de regerende mestre fra Lyon, der ligger på førstepladsen.

Netop Lyon vandt tidligere søndag 3-1 over Le Havre, mens Toulouse, der hverken havde Søren Larsen på banen eller på bænken, vandt ude 2-1 over Sochaux.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu