Наши партнеры

MenuMarseille bevarede førstepladsen i remis

Fransk fodbold

Førerholdet i Le Championnat, Marseille, skulle i aften bestræbe sig på at tage point fra Toulouse, hvis de fortsat skulle gøre sig forhåbning om at ligge på den eftertragtede førsteplads. Holdene spillede 2-2, og dermed ligger Marseille fortsat nummer et.

Marseille, der inden aftenens opgør var ubesejrede i deres seneste elleve ligakampe, kunne med en sejr i aften sikre sig yderligere afstand til forfølgerne.

Men denne mission forsøgte modstanderen Toulouse at sætte en kæp i hjulet for. Tre minutter inde i anden halvleg kunne Pierre-Andre Gignac således score til 1-0. Hjemmeholdet kom dog hurtigt tilbage i opgøret ved Mamadou Niang, som efter 63 minutter fik udlignet.

Små ti minutter senere var det selvsamme Pierre-Andre Gignac, som bragte gæsterne i front, men minuttet senere viste Mamadou Niang atter sin skarphed, da han scorede for det ene point til Marseille-mandskabet.

Med sejren ligger de nu tre point foran Bordeaux, som indtager andenpladsen, men de mangler at spille deres kamp i denne runde. I morgen møder de Sochaux, der ligger på vippen til at komme under nedrykningsstregen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu