Наши партнеры

MenuMarcelo ude i op til 2 måneder

Spansk fodbold

Real Madrids problemer er ikke blevet mindre, da det i dag blev afsløret at deres unge venstre back Marcelo, er ude i op til 2 måneder med en ankelskade.

Marcelo fik sin debut for Real Madrid, da han i søndags kom ind og erstattede Salgado, i 2-0 nederlaget mod Deportivo.

Efter dårlig nok at have spillet en kamp for ”Los Merengues,” kan det unge brasilianske stortalent se frem til en lang periode på bænken, da han i tirsdags pådrog sig en ankelskade under træningen.

Der er ikke kommet noget brud på benet, men scanninger viser et beskadiget ledbånd, der kommer til at holde ham ude i 6-8 uger. Han forventes at være tilbage i starten af Marts.

Capello har dog stadig Raul Bravo som erstatning, men med udsigten til 13 kampe inden for de næste 7 uger, er han bekymret over at endnu have en forsvarer siddende ude.

Cannavaro har været i jammerlig form, Helguera kan ikke følge med en eneste af angriberne i Spanien og Sergio Ramos, der dog viser glimt af sit store potentiale, er stadig for ung til at bære ansvaret, for forsvaret, på sine skuldre.

Med reserver som Pavon, Raul Bravo og Mejia, har Capello nogle få fornuftige reserver i en del svære kampe, bl.a. Champions League 1/8 finalen mod Bayern München.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu