Наши партнеры

MenuManchester United-kommentarer inden CL-finalen

CL-Special

TotalBold.dk har samlet en række kommentarer fra Manchester United-lejren forud for Champions League-finalen, som sparkes i gang om få minutter.

Sir Alex Ferguson:

“Jeg håber, at finalen lever op til folks forventninger. Det er to gode hold med gode spillere. Vi ved alle, at en finale kan være skuffende, men jeg føler, at det bliver en underholdende kamp i aften.”

Patrice Evra:

”Jeg ved ikke, om han Messi har mareridt om mig, det må du hellere spørge ham om. Men jeg ved, at jeg ikke frygter ham. Vi mødtes jo i semifinalerne sidste år, og efter kampen var jeg meget tilfreds med sin præstation. Jeg mener selv, at jeg er verdens bedste venstre back. Jeg bliver nødt til at gå til ham og spille mit eget spil.”

Cristiano Ronaldo:

“Det er ikke godt at gå på banen, hvis man på forhånd frygter nogen, men jeg har stor respekt for Messi som spiller. Han har en fantastisk spillestil. I år er det en finale mellem to af de bedste hold i verden.”

Dimitar Berbatov:

”Jeg er en del af holdet, men jeg føler mig ikke helt som en del af det, da jeg ikke var med til at vinde Champions League i sidste sæson. Hvis vi kan gøre det igen i år, med mig på holdet, vil det betyde så meget. Jeg var meget jaloux, da jeg så på fra sidelinjen sidste år.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu