Lyon udbyggede føringen

Fransk fodbold

Lyon udbyggede søndag aften deres føring i Le Championnat, da de med en 2-0-sejr hjemme over Le Mans nu er fire point foran Marseille i den bedste franske liga.

De forsvarende franske mestre, Lyon, havde noget at revanchere efter deres seneste hjemmekamp, hvor de skuffende kun spillede 2-2 mod Lille.

Man kunne fra start af se, at Lyon ville revanchere pointtabet i sidste hjemmekamp, da de lagde ud med at presse Le Mans i bund. Presset gav efter 22 minutter udbytte i en scoring af stortalentet, Karim Benzema, der med sin scoring udbyggede føringen på topscorerlisten.

Efter Lyons scoring faldt tempoet en smule, men selvom man egentlig skulle tro at Le Mans ville lægge et pres på Lyon, så skete det ikke. I stedet for trak Lyon tempoet ud af kampen.

Kort inde i anden halvleg lukkede den brasilianske playmaker Juninho kampen til 2-0, og dermed udbyggede Lyon sin føring i Le Championnat til fire point.