Наши партнеры

MenuLyon slået af Bordeaux i straffespark

Fransk fodbold

De franske mestre, Olympique Lyon, tog imod konkurrenterne fra Bordeaux i årets franske Super Cup. Og det endte ikke lykkeligt for de forsvarende mestre, da de måtte se sig slået i straffesparkskonkurrence med 5-4, af sidste års ligatoere.

Der er blot en uge til den franske liga igen optages. I anledningen af det afholdes Super Cuppen, som normalt består mellem de franske ligamestre, og cupvinderne.

Dette scenarie var dog en anelse svært at forestille sig i år, da Lyon både var forsvarende liga- og pokalmestre. Dermed blev ligaens nummer to, Bordeaux, Lyons modstander, til dagens kamp.

På trods af at Lyon efterhånden er syvdobbelte franske mestre, formåede de ikke at slå Bordeaux i kampen, som endte i straffesparkskonkurrence.

Her viste Bordeaux sig at være stærkest, da de formåede at nette alle fem gange, mens Lyon kun formåede at gøre det fire, og hermed kunne Bordeaux trække sig ud af kampen, med Super Cup-trofæet.

Når ligaen i næste weekend begynder, tager de forsvarende mestre, Lyon, imod Toulouse, som blandt har danske Søren Larsen i truppen, mens Bordeaux får Caen på besøg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu