Наши партнеры

MenuLyon og Marseille delte i målorgie

Fransk fodbold

Der udspillede sig et ægte målorgie, da Lyon og Marseille mødtes sent søndag aften. Hele ti mål blev der scoret i løbet af kampen, som endte med en pointdeling efter en dramatisk afslutning, hvor begge mandskaber blandt andet scorede i overtiden.

Allerede fra kampens start skete der ting og sager. Lyons Miralem Pjanic bragte hjemmeholdet på rette kurs efter en flot afslutning, som Mandanda i Marseille-målet intet kunne stille op overfor.

Gæsterne svarede dog hurtigt igen på scoringen, da Souleymane Diawara omkring ti minutter senere fik udlignet, men den udligning holdte ikke længe, da Sidney Govou efter et kvarters spil gjorde det til 2-1 til Lyon.

Inden pausen lykkedes det for Marseilles Benoit Cheyrou at udligne til 2-2 inden den praktisk talt sindssyge anden halvleg, som blev endnu mere målrig end den første halvdel af kampen.

Anden halvleg var få minutter gammel, da Bakari Koné fik bragt Marseille foran for første gang i kampen. Den føring blev fordoblet ti minutter før tid, hvor de fleste troede at Brandao havde afgjort kampen med sin scoring til 4-2.

Der tog de fleste dog fejl. Lyon scorede tre mål i kampens sidste ti minutter. Det første blev scoret af Lisandro Lopez et minut efter Brandaos mål og samme Lopez var på spil igen få minutter senere, hvor han fik udlignet til 4-4.

Det udlignende mål fik ikke hjemmeholdet til at pakke sig tilbage på banen og stille sig tilfreds med uafgjort. I stedet gjorde Michel Bastos det til 5-4 i overtiden, men det lykkedes for Marseille at svare igen i kampens sidste minut, hvor Stéphane Mbia gjorde det til slutresultatet 5-5.

Resultatet betyder at Lyon ligger nummer to i den franske Le Championnat med et enkelt point op til Bordeaux på førstepladsen, mens at Marseille er at finde på en skuffende ottendeplads.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu