Наши партнеры

MenuLyon jagtede Manchester United-profil

Fransk fodbold

Den franske mesterklub, Lyon, har vundet Le Championnat de sidste fem sæsoner, og klubben leder efter spillere, der kan forstærke deres fremtidige mesterskabskandidatur. Denne gang jagter de en gammel kending.

Lyon har længe været i tvivl om Éric Abidals fremtid i klubben, efter at FC Barcelona meldte deres interesse i spilleren. Derfor søgte man efter mulige afløsere, og her var et af navnene den tidligere Monaco-spiller, Patrice Evra.

Lyons præsident, Jean-Michel Aulas, bekræfter over for Le Parisien, at Lyon havde udset sig tre spillere som mulige erstantninger. Udover Evra skulle det være Sylvain Armand fra Paris Saint-Germain og Bakari Sagna fra Auxerre.

“Vi kan lide Sylvain Armand, og (tidligere træner, red.) Gérard Houllier så ham gerne i klubben, hvis Éric (Abidal, red.) havde forladt os,” sagde Jean-Michel Aulas til Le Parisien.

Med henblik på Éric Abidals fremtid i klubben, siger Aulas, at situationen er afklaret, og at Abidal fortsat vil være at se i Lyon-trøjen efter transfervinduet er lukket: “Éric bliver i klubben, fordi Barcelona langt fra har mødt vores pris på €20 mio. Éric er den bedste venstreback i Europa, hvis ikke i verden, og han ved, han bliver i klubben; jeg har fortalt ham det.”

På samme tid udelukker Aulas, at Sylvain Wiltord bliver i klubben, efter han før en kamp mod Rennes tog piger med på spillernes hotel: “Sylvain er fortid. Han gik over stregen. Vi snakker ikke om ham angående et salg, men om hans afsked. Vi kunne endda ophæve hans kontrakt.”Kommentér

3 kommentarer til “Lyon jagtede Manchester United-profil

 1. MonQ siger:

  "Éric er den bedste venstreback i Europa, hvis ikke i verden"

  OMFG! There is only one left back in the world! [b]Gäel Clichy[/b]! Og så Asier Del Horno selvfølgelig 😉

 2. Mikkel Lasson siger:

  Man kan aldrig sige hvem der er den bedste, da de spiler i forskellige ligaer, og møder forskellige modstandere. Men Ashley Cole, Gael Clichy, Eric Abidal osv., er alle meget gode.

 3. AK siger:

  ja de er, men jeg synes at Gael Clichy ikke er i nærheden af de bedste, men det lader vi lige ligge.

  Hvor er vi dumme. Sælg dog Abidal for de 10-15 mio. euro som Barca vil betale. Han har jo kontaktudløb næste år…øv

  Angående Wiltord er det forfærdeligt at han bliver fyret. Han er jo klasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu