Наши партнеры

MenuLyon i Juventus-kup

Fransk fodbold

Didier Deschamps er, trods en syv-points-margin til andenpladsen i Serie B, en udskældt mand i Italien. Deschamps skulle angiveligt være på kant med Juventus-direktør, Alessio Secco, samtidig med, at hans trænerstab har svært ved at vænne sig til livet i Norditalien.

Derfor vil Lyon hente ham til sommer.

Lyon-præsident, Jean Michel Aulas, har angiveligt inkluderet Deschamps på sin liste over ændringer til sommer. Han ønsker at franskmanden skal være træneren, som det nye Lyon-hold skal bygges op omkring.

Trænersædet skulle angiveligt være ledigt, da Gerard Houllier, Lyons nuværende træner, er på vej væk, efter Lyon har vundet det franske mesterskab de sidste seks år.

“Deschamps er det første navn på Aulas liste, da han er overbevist om, at den tidligere Juventus-spillers tilstedeværelse kan få nogle af holdets stjerner til at blive, samtidig med, at det kan lokke nye til,” skrev France Football.

Angiveligt skulle Lyon være meget interesseret i David Trezeguet, som i øjeblikket spiller i Juventus, og her mener Aulas, Deschamps kan være det sidste lod på skålen, som skal overbevise Trezeguet om at komme “hjem”.

Læs mere om trænersituationen i Juventus her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu