Наши партнеры

MenuLyon henter stjernespillere

Fransk fodbold

Jean-Michel Aulas, der er formand for den franske storklub Lyon, har udarbejdet en liste med tre store navne han ønsker til Lyon denne sommer, mens assisterende træner Remi Garde muligvis er på vej til Arsenal.

Aulas er fast besluttet på at ændre tingene i det kommende forsøg på at vinde den hjemlige liga for syvende gang i træk og nå en Champions League semifinale. Han synes, at klubben mangler en decideret stjerneangriber, og som svar på det, har han besluttet sig for, at hente Carlos Tevez, Alberto Gilardino og Roy Makaay til holdet.

Tevez har overvundet en svær start for Westham United, og har næsten egenhændigt sikret nedrykningstruede Westham et år til i den bedste engelse række. Gilardino har forgæves kæmpet med at leve op til forventningerne i Milan, og Makaay forventes at forlade Bayern Munchen efter en dårlig sæson for det tyske storhold, der ikke har levet op til deres vanlige standard.

Porto duo Pepe og Ricardo Quaresma er også blevet sat i forbindelse med Les Gones, ifølge But Magazine.

Det er dog usandsynligt at Tevez kommer til Lyon, for han har vist sig at være yderst vigtig for the Hammers, og vil sandsynligvis blive på Upton Park hvis de overlever i Premier League. Hvis dette ikke sker, vil en anden engelsk storklub nok byde på ham.

I mellemtiden er den assisterende træner for Lyon Remi Garde blevet sat i forbindelse med hans tidligere klub Arsenal. Efter vicepræsidenten David Dein sagde farvel, har the Gunners ledt efter en erfaren fodboldkender, der kan aflytte det franske fodboldmarked specielt.

Og mens Lyon afhænger af Gardes evner, indrømmer Aulus, at den assisterende træner ikke er uundværlig og ville være i stand til at skifte, hvis dette er hans ønske.

”Garde har sagt, at han havde svært ved at opfylde rollen og de krav der bliver stillet ham,” sagde Aulas til eurosport.com.

”Men han er vigtig for os, og specielt hans evne til at tale engelsk, jeg kan rigtig godt lide ham. Men hvad der er godt ved Lyon, er at ingen er uundværlig.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu