Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Luque tilbage i Spanien - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuLuque tilbage i Spanien

Spansk fodbold

Den spanske Primera División-klub Málaga har skrevet en permanent kontrakt med Alberto Luque, der i sidste sæson var et medlem af holdet på en lejeaftale.

For nogle år siden var Alberto Luque et hot navn i spansk fodbold, og der florerede konstant rygter om transfers til store internationale klubber. Således er det desværre ikke længere for 31-årige Luque, der nu er reduceret til en middelmådig spiller i en spansk midterklub.

Efter at have stoppet i Premier League-klubben Newcastle og bagefter slået et smut forbi hollandske Ajax Amsterdam, så var Luque en af Málagas nøglespillere, der blandt andet formåede at give klubben en flot sidste sæson. Nu har Málaga udnyttet Luques frie transfer til Ajax til at skrive en permanent kontrakt med spanieren.

Málaga har, udover Luque, også sikret sig portugisiske Edison fra AEK Athen, og har været meget aktiv på transfermarkedet denne uge. Således kom den spanske ungdomslandsholdsspiller Jordi Pablo fra Villarreal til klubben for at forstærke midtbanen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu