Наши партнеры

MenuLucas Neill: Det var ikke for pengenes skyld

Engelsk fodbold

Blackburn forsvareren, Lucas Neill, insisterer på at det ikke var pga. pengene at han valgte at skifte til nedrykningstruede West Ham, i stedet for Liverpool.

Den 28-årige australier har været linket til Liverpool igennem hele sæsonen, men valgte alligevel at skifte til West Ham. Han var ellers meget tæt på et skifte til ”The Reds,” men Benitez nægtede at indfri Neills lønkrav, det var ”The Hammers” derimod villige til, men hovedpersonen selv nægter at det spillede en rolle.

”Det var ikke pga. pengene. De kom på intet tidspunkt ind i billedet,” fortæller Neill, der forventes at modtage en løncheck på omkring 712.500 kr. om ugen.

”Det handlede om at være ønsket. West Ham henvendte sig til mig, hvor Liverpool kom med et ”tag det eller lad vær” tilbud, og var på ingen måde villige til at forhandle, plus at det først kom efter 15 dage.”

Liverpool ligger på en 3. plads i Premier League, mens West Ham ligger 2 point under stregen og kæmper for overlevelse.

”Folk beskylder mig for at sætte penge højere end medaljer og undrede sig over hvordan jeg kunne fravælge en klub som Liverpool, der altid jagter medaljer og prestige,” fortsætter Neill.

”For min synsvinkel er det simpelt. West Ham gjorde alt for at få min underskrift mens Liverpool gav mig det indtryk at jeg dårligt nok ville komme til at spille en eneste kamp hvis jeg valgte dem.”

Lucas fortæller også at han blev påvirket af Eggert Magnussons planer, den islandske forretningsmand der købte ”The Hammers” sidste år.

Lucas Neill, der ikke spillede for Blackburn i går, forventes at fuldføre skifte i starten af næste uge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu